Klassiker – Danskjävlar!

Från TV-serien Riget.

”Med plutonium tvingar vi dansken på knä.”

”Här Danmark. Utskitet av kalkvatten… och där Sverige… hugget i granit.”

Ernst-Hugo Järegårds karaktär Stig-Helmers citat är för elaka och sköna. ”Danskjävlar!”

Danskar har för övrigt ett kollektivt talfel.

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 4

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *