Om Elakingen

På denna blogg producerar och ”redaktörar” jag humor, men ibland blir jag även personlig och säger jag rent ut vad jag tycker och tänker. Eller vad jag har ställt till med. På gott och ont kan folk bli provocerade då.

Ibland är jag inte bara arg, utan även förbannad. Eller bara ilsken eller sur. 🙂 När jag skriver de elaka blogginläggen fungerar det lite som psykoterapi för mig, om det kan vara till något tröst för dig som kanske inte gillar det.

Håller du inte med mig, so fucking what?! Då kan du bara sluta läsa min blogg och hålla käft och så är ditt problem löst. Tycker du att jag är ett rövhål så får du tycka det.

Längst in i mitt inre finns inte bara mina demoner, utan där bankar även ett hjärta av guld. Snällhet försöker jag ge de som förtjänar det – resten ska få vad de tål.

Min politiska hemvist kan ses här och här. Hur jag fungerar i skallen kan du förstå genom att tolka mina galna drömmar.

Sen vill jag förtydliga att Elakingen är en signatur och inte är densamme som Farbror Torsten eller någon annan fiktiv karaktär på sajterna och subdomänerna på farbrortorsten.com-domänen. Jag, Elakingen, En Elak Jävel, är med andra ord en separat signatur.

De icke humorbaserade texterna är sanna och verkliga, både egna upplevelser och andra. Men det är naturligtvis sett från den verklighet jag lever i. Andra människor kanske lever i en annan verklighet, ser saker på ett annat sätt, och hävdar att sanningen är en annan. Men det får stå för dem. Jag kan förstås bara hålla mig till det jag ärligt kan säga är sant.

Sekretess och cookiesbladder finns här, men det är en byråkratisk formsak. Man ”måste” ju informera om cookies nuförtiden.

Ta dig till tillbaka till startsidan för den här elaka humorbloggen genom denna länk, eller klicka på bloggens rubrik överst på sidan.

————————————————-

Om du mot förmodan och sunt förnuft vill kontakta Elakingen, En Elak Jävel, så kan du nå mig på e-post: webmaster@farbrortorsten.com

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *