Om Elakingen

På denna blogg producerar och ”redaktörar” jag humor, men ibland blir jag även personlig och säger jag rent ut vad jag tycker och tänker. Eller vad jag har ställt till med. På gott och ont kan folk bli provocerade då.

Ibland är jag inte bara arg, utan även förbannad. Eller bara ilsken eller sur. 🙂 När jag skriver de elaka blogginläggen fungerar det lite som psykoterapi för mig, om det kan vara till något tröst för dig som kanske inte gillar det.

Håller du inte med mig, so fucking what?! Då kan du bara sluta läsa min blogg och hålla käft och så är ditt problem löst. Tycker du att jag är ett rövhål så får du tycka det.

Längst in i mitt inre finns inte bara mina demoner, utan där bankar även ett hjärta av guld. Snällhet försöker jag ge de som förtjänar det – resten ska få vad de tål.

Min politiska hemvist kan ses här och här. Hur jag fungerar i skallen kan du förstå genom att tolka mina galna drömmar.

Sen vill jag förtydliga att Elakingen är en signatur och inte är densamme som Farbror Torsten eller någon annan fiktiv karaktär på sajterna och subdomänerna på farbrortorsten.com-domänen. Jag, Elakingen, En Elak Jävel, är med andra ord en separat signatur.

De icke humorbaserade texterna är sanna och verkliga, både egna upplevelser och andra. Men det är naturligtvis sett från den verklighet jag lever i. Andra människor kanske lever i en annan verklighet, ser saker på ett annat sätt, och hävdar att sanningen är en annan. Men det får stå för dem. Jag kan förstås bara hålla mig till det jag ärligt kan säga är sant.

Sekretess och cookiesbladder finns här, men det är en byråkratisk formsak. Man ”måste” ju informera om cookies nuförtiden.

Ta dig till tillbaka till startsidan för den här elaka humorbloggen genom denna länk, eller klicka på bloggens rubrik överst på sidan.

————————————————-

Om du mot förmodan och sunt förnuft vill kontakta Elakingen, En Elak Jävel, så kan du nå mig på e-post: webmaster@farbrortorsten.com

2 tankar kring ”Om Elakingen

  1. Fredrik Johansson

    Hallå där din elake fan! Måste säg att även för en vänsterbliven vegan som mig själv så piggar dina texter upp! Alltid gott med lite motparter och kritik ibland. Har inte tillräckligt med koll på dig så vet inte hurpass seriös du är. Respekterar dina åsikter och då du verkar vältalig och så där gött förbannad får jag önska dig ett gott nytt år! Även om man har olika syn på världen betyder det inte att man kan vara mystiska vänner på internet! Ha det gött nu och fortsätt med det du gör! Det värsta jag vet är idioter som är fullständigt övertygade om sina åsikter och vägrar se nån annan utväg. Kanske pratar jag om mig själv? Kanske pratar jag om dig! Du får gärna posta detta för att visa att det finns nåt slags hopp. Det viktigaste är att vi samarbetar för en bättre framtid! Om du vill får du gärna totalsåga mig, är lite av en nihilist så kan ta det. Ha det gott och glöm inte att alla vänstermänniskor är dumma i huvudet. Vi gör bara vad vi tror är bra vare sig det är riktigt eller inte. Som jag sagt, du är en skön motpol mot vad jag normalt sett läser! Fortsätt med det och vem vet, kanske vi nån dag är sams!

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Hej!
    Tack för intressant feedback. Jag är i grunden seriös, men har den här anonyma bloggen lite som psykoterapi för att skriva av mig. Låta känslorna flöda lite. Då blir det lätt elakt, men förhoppningsvis också lite roligt eller tänkvärt.
    Gott nytt år!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *