Kategoriarkiv: Kommunistsvin

Jag hatar kommunism.

”Hamas är framförallt en välgörenhetsorganisation.”

Årets dummaste citat 2024 kommer från kommunisten Kajsa Ekis Ekman när hon är gäst i podden Sista måltiden:
”Hamas är framförallt en välgörenhetsorganisation.”

Hamas som är värre än Hitlers nazister är tydligen som Socialdemokraterna. Aha, så sossarna våldtar, kidnappar, torterar, ljuger/fejkar, stjäl från sin egen befolkning för att göra vapen för att starta ett krig som de inte kan vinna? För det har Hamas gjort.
Nja, allt det är kanske inte sant. Inte det Ekis Ekman säger heller. Vilken tönt hon är.

Det här är till och med mer extremt än de två korkade vänstercitat jag lade upp häromdagen.

Två klassiska korkade vänstercitat

Roliga citat från kändisar har den skämtsamme Farbror Torsten på sin humorsajt. Här kommer några som bara är politiska och dumma. Helt enkelt två klassiska korkade vänstercitat:

”…finansiella marknader är lika mordiska och ödesdigra mot
människans frihet på en internationell nivå som de värsta politiska och militära tyrannierna i vår tid.”

Attacs chefsdåre Bernard Cassen, 1999. Tydligen vill han inte ta ansvar för sina besparingar och investera klokt.

”…vi måste återvända till självförsörjande ekonomier,
och inte till exportledda ekonomier, som visat sig vara ett stort misslyckande.”


Attacs chefsdåre Bernard Cassen, 2000. Självförsörjande ekonomier
kan per definition aldrig lyckas lika bra som de som handlar med andra länder. Det är
enkel nybörjarkunskap i nationalekonomi.

Stina Wollter och terroriststödet i bar överkropp

Kulturtanten Stina Wollter har skrivit ett förvirrat stöd till Hamas och Palestina samt fotat sig naken i veckan. Pinsamt och töntigt så det nästan är synd om henne som är så desperat.

Att hon saknar förståelse för att Hamas krig är Hamas ansvar och fel är en sak. Kommunister som hon (och hennes pappa Sven Wollter) är alltid på fel sida när det gäller krig, mot demokrati, frihet, mänskliga rättigheter. De säger att de är det, men stödjer de mest ondskefulla organisationer och stater och sprider fake news hejvilt. Det stora problemet är snarare hennes desperation för uppmärksamhet (så egentligen borde jag inte utnämna henne till veckans tönt).

Kulturtanten Stina Wollter har skrivit ett förvirrat stöd till Hamas och Palestina samt fotat sig naken i veckan.

Tittar man på andra saker än det ovan som hon har lagt ut på Instagram hittar vi det här överkroppsfotot på henne och delar av hennes taxöron, halvtomma pruttkuddar, ja hängpannkakorna (dvs brösten) som dinglar där nedanför naveln. Snacka om pinsamt! Och en värre pinsamhet är de 150 PK-kändisarna i #ViKräver som önskade sig allt utom fred på hela jorden häromveckan.

Så här ser Stina Wollter ut i bar överkropp. Hängpannkakorna dinglar.

En nyduschad selfie på Stina Wollter sänder signaler om desperation. Se på mig! Till vilket pris som helst. Vi borde egentligen tycka synd om henne som inte vill bevara sin värdighet och integritet.

Vad Stina Wollter egentligen förstår och vet om Hamas terrordåd vet vi inte i detalj. Medhåll från miljömuppar som klanledaren Märta Stenevi har hon ändå fått:

Terroristorganisationen Hamas är värre än Hitlers nazister

Vad Israel än gör kommer det inte att vara lika illa som det Hamas har gjort. Hamas är värre än Hitlers nazister, vilket även gäller deras anhängare och vissa palestinska sympatisörer. Religiösa varelser utan mänsklighet.

Israels svar kommer enligt författaren Douglas Murray alltid att vara mjukare än vad Hamas har gjort. Israel kommer inte att leta upp stora grupper civila helt utan terrorister och sen våldta och döda alla, även bäbisar.

Terroristexperten Magnus Ranstorp har träffat Hamasledare:
”Har träffat Hamasledaren Ismail Haniyeh i Gaza och resten av Hamas ledare i Västbanken, Amman och i Beirut. Hamas vill utplåna Israel och koordinerar aktioner med Hizballah och Iran.”

Och som före detta politikern Hanif Bali påpekar är det inte många protester mot Hamas i de så kallade Palestinska områdena:
”Men när såg du ett upplopp i Gaza mot Hamas sist? Ändå imponerande återhållsamhet från världens mest upploppsgladaste grupp. Vi förväntas skilja på ”vanliga palestinier” och sitt valda Hamas. Vi ska förtränga bilderna på hur palestinier delar ut sötsaker i glädje och folkfesterna runt skändade israeliska lik.”

Det är lätt att hålla med Michael Shermer om att Hamas är värre än nazisterna:
”People compare Hamas to Nazis. That’s not fair. Nazis knew killing Jews was wrong. That’s why they did it in secret, mostly in Poland at isolated death camps (Auschwitz, Majdanek, Treblinka, Sobibor, Chelmno, Belzec). At war’s end covered over their crimes, burned documents, destroyed gas chambers & denied it after. Hamas is bragging about murdering Jews, posting videos on social media & declaring ”Allahu Akbar” If you do not support Israel & the Jews, you are literally worse than the Nazis.”

Natomotstånd i krigstider är omoraliskt

Vänsterpartiet och Miljöpartiet röstade emot de svenska lagar som krävs för NATO-medlemskap. Det innebär att de fortsätter sin omoraliska Putin-linje som de samhällsfarliga töntar de är.

Citat från Ymnighetshornet:

”Femtrekolonnarna i Vänsterpartiet och Miljöpartiet röstade emot att samarbeta defensivt med demokratierna och gick röstade därmed som Putin ville, vilket väcker frågor om hur infiltrerade partierna är av den ryska diktaturen och utrikesunderrättelsetjänsten SVR.”

Det är nu helt tydligt att femtekolonnarna i Vänsterpartiet och Miljöpartiet går Putins och Kremls ärenden, då de annars kunde nöjt sig med att lägga ner sina röster. Istället markerade man, vilket kan vara ett krav för fortsatt finansiering.

Särskilt Miljöpartiet har hela tiden drivit Kremls linje och gått Kremls ärenden med t ex nedläggningen av kärnkraften och vurmen för vindkraft, vilket förutsätter rysk fossilgas. Det har också funnits öppna anklagelser inom partiet för kollaboration med Ryssland. Hur djupt utrikesunderrättelsetjänsten SVR:s klor går in i Miljöpartiet och Vänsterpartiet lär vi väl aldrig få reda på – hur djupt DDR:s underrättelsetjänst Stasi hade infiltrerat Sverige fick vi aldrig reda på då Stasiarkiven eldades upp för att inte röja vilka av den tidens politiker som var landsförrädare.”

Det är min uppfattning att miljöpartist eller vänsterpartist är du om du är dum i huvudet. Detta för att de flesta som röstar på dessa omoraliska partier nog inte förstår hur farlig politiken är.

Försvar och energi kan man inte tramsa bort med prat om världens undergång och att vapen dödar. Ibland krävs det att man tar ansvar och säkrar energibehovet och försvaret mot i det här fallet den våldtäktsglada ryska krigsmaskinen.

Många är de naiva Putinkramarna. Inte ens försvarsallianser kan de undvika att motarbeta. Det diktaturkramande Vänsterpartiet har länge varit minst kritiskt mot ryska aggressioner.

Diktator Xi Jinpings feghet gör honom till veckans tönt

Efter covid-förtrycket i Wuhan-virusets hemland Kina kommer det vanliga förtrycket tillbaka.

Eller som Kina-media förklarar:

”The big China story this recent week is the sudden de facto abandonment of its zero-Covid strategy, by lifting several restrictions regarding testing and quarantine as well as travelling and lockdowns.

As this week’s cartoon by Niklas “@Kludd-Niklas” Eriksson here on Kinamedia shows, Xi Jinping’s signature Covid policies are now ditched for the usual oppressive restrictions of his dictatorship.”

Christoffer Röstlund Jonsson är veckans förvirrade tönt

Veckans tönt är Christoffer Röstlund Jonsson, som gått full Arnstad genom att få för sig att motstånd och kritik mot Ryssland krig och våldtäktsorgier i Ukraina är att vara krigsälskande. En motsägelse som endast en kommunist kan åstadkomma. Att han jobbar på vänsterblaskan ETC är därför föga förvånande.

Veckans tönt är en Christoffer Röstlund Jonsson som gått full Arnstad genom att få för sig att motstånd och kritik mot Ryssland krig och våldtäktsorgier i Ukraina är att vara krigsälskande. En motsägelse som endast en kommunist kan åstadkomma.

Det är få i landet som fördömt och kritiserat Rysslands terroristhandlingar mot Ukrainas civilbefolkning som Lars Wilderäng, även känd som Cornucopia. Han har varit stenhårt emot ryska hammaren och skärans invasion från dag ett.

Christoffer Röstlund Jonsson kallar honom därför för ”en krigsälskande storstolle”. Sic! Det är förstås ingen normal slutsats att dra. Frågan är om ETC-snubben med tatueringarna söker uppmärksamhet med medvetna lögner och påhopp eller om han verkligen är helt förvirrad.

Christoffer Röstlund Jonsson ligger på ungefär samma nivå av förnekelse och verklighetsförakt som Kristofer Andersson på Aftonbladet Kultur. Det motsvarar maximala nivåer.

En alternativ förklaring är om Röstlund Jonsson inte kan eller vill läsa. Att ha en perception som ligger nära verkligheten så att man alls kan ta in och tolka orden rätt, är inte alla människor utrustade med alla gånger. Kulturskribenter och de på ETC hör ofta till de Putinkramande kreaturen som förlåter allt lidande bara det är vänster och mot USA.

”Död åt all nationalism”? Om vissa samhällsfiender på vänsterkanten fick styra skulle ingen i Sverige få hålla på något landslag längre.

Den ryska hatkärleken till Västvärlden

Veckans tönt är den misslyckade diktatorn Vladimir Putin för hans propagandatal där han kritiserade allt som alla hans likar i statsledningen, oligarkerna och delar av folket gillar. Västvärlden.

Putins döttrar bor i Europa och rika ryssar skickar sina barn på universitet i väst. Nyrika ryssar bor gärna lyxigt i olika EU-länder. Rysslands elit älskar väst. Putins kritik av väst blir därför mest för den fattiga och obildade inhemska opinionen. Och för västvärldens vänsteraktivister och kulturskribenter, som kanske ännu tror honom blint.

Här ett citat från PM Nilsson i DI:

”Men Putin är samtidigt mer intressant och klart inläst på den västliga självkritikens tankegods. På ett finkalibrerat sätt låter han som en polemisk europeisk vänsterintellektuell. Långa passager av hans tal är som hämtade från Aftonbladets kultursidor, eller från tyska eller franska kändissociologer, bara delvis från kontinentala högernationalister.”

Det var för övrigt på Aftonbladets kultursida som Åsa Linderborg skrev den inte helt genomtänkta texten med rubriken ”Nato större hot än Putin.

Det var för övrigt på Aftonbladets kultursida som Åsa Linderborg skrev den inte helt genomtänkta texten med rubriken "Nato större hot än Putin.
Läs mer om vänstervridna Putinkramarnas svek, lögner och faktafel i denna sammanställning.

Det är för övrigt tack vare NATO och USA som vi slapp kommunismen och därmed kunde bevara vår demokrati. Därmed finns kapitalistiska uppfinningar som datorer och mobiler, vilket Linderborg och andra inte helt klartänkande kulturskribenter använder för sitt jobb. Som den avvikande Kristofer Andersson. Ett ödets ironi.

Vänsterpartiet fortsätter vara Putin-partiet nummer ett

Vi minns också att Vänsterpartiet röstat nej till att skicka vapen till Ukraina. En demokrati som vill bevara sin demokrati och måste slåss – då röstar V emot. Maktens kommunister stödjer den röda fanan, hammaren och skäran, än idag. Omoraliskt.

Kommunister har aldrig demonstrerat för fred, bara mot USA. Den politiken verkar stå sig än idag.

Vänsterpartiet är Putinkramare, inte SD

Högersläggan Ivar Arpi sågar hur Socialdemokraterna skräms med att Sverigedemokraterna är något form av hot mot säkerheten för de ”går Putins ärenden”. Putinkramare. Ett helt sanslöst snömos av sossarna, om vi får tro Arpi som i Affärsvärden skrivit så här (troligen bakom betalvägg):

”I fredagens Aktuellt påstod Peter Hultqvist att SD i Europaparlamentet inte stått bakom en resolution som skulle skicka pengar till Ukraina – en vecka före Rysslands invasion. På ytan stämmer det, men lyssnar man på argumenten som Charlie Weimers, europaparlamentariker för SD, framförde i samband med det handlade det inte om att man inte ville hjälpa Ukraina. Eftersom landet lider av korruption tyckte man modellen med ett miljardregn, så kallat budgetstöd, var sämre än att skicka vapen direkt. (Nu får man nog säga att detta är överspelat: Ukraina behöver både och.)

V MINST KRITISKT

Hur Putinkramande är då SD i Europaparlamentet? Organisationen Votewatch gick igenom 280 omröstningar mellan 2019 och 2022 som hade bäring på Ryssland. Det handlade om kriget i Ukraina, men också Rysslands ageranden i Georgien, Belarus och Kazakstan, rysk hybridkrigföring och även hur landet utvecklades internt. Där visade det sig att SD har haft den mest Rysslandskritiska politiken (93,7%) av alla svenska partier, och på plats 10 av alla europeiska partier. Vänsterpartiet har den i särklass minst Rysslandskritiska politiken med 54,7%, följt av Socialdemokraterna 75,5%, Miljöpartiet 81,3% och Centerpartiet 82,6%.

Kanske borde Peter Hultqvist och Anders Ygeman kolla närmare på sitt eget regeringsunderlag innan de trycker pekfingret i bröstet på andra.”

Vänsterpartiet som sossarna så glatt samarbetar med har däremot röstat nej till att Sverige ska skicka vapen till Ukraina. Noshi Dagostar och kommunisterna är därför de som går Putins ärenden. Putinkramare som inte står upp mot dikaturens kreatur.

Extra märkligt blir det då krig för med sig våldtäkter, särskilt om Rysslands arme är iblandad. De så kallade feministerna i vänstern verkar inte vilja stoppa det med vapen, utan med vadå? Fördömanden och arga blickar? Som om det hjälpte. 🙂

I sammanhanget finns det fans till Putin och andra diktatorer som bland mycket annat sjukt säger att ”Ukraina kan inte kriga sig till fred”. Nähä, men kan Ryssland det då? Ja, om Putins vänner i kommunistiska Vänsterpartiet får som de vill. Annars är vapen till Ukraina