Feminister som sviker kvinnor 7

Hittar till min överraskning detta på en kultursida i SvD och det är faktiskt läsvärt och inte alls vänsterpolitiskt korrekt:

Jag antar att orsaken hittas i Brå:s rapport från 2005 som visar att det var 4,5 gånger vanligare för utrikes födda män att registreras som misstänkta för våldtäkt än för dem med svenskfödda föräldrar (Brå undersökte förhållandet 1997–2001). De senare 20 åren har antalet män från riskgruppen blivit många fler och det är därmed rimligt att anta att problemet idag är än större.

Istället för 90-talets aktivism har våldtäkt som samhällsproblem medfört en väldig, passiviserande värderingskrasch. Antirasismen har kolliderat med radikalfeminismen och lämnat den senare i spillror.

Konsekvensen blir att två olika teorier, båda lika bristfälliga inför den komplexa verkligheten, idag måste tillämpas för att förklara våldtäkt och andra sexualbrott; könsmaktsordningen eller socioekonomiska faktorer – allt beroende på gärningsmannens hudfärg.

För patriarkatet anses paradoxalt nog kunna förklara allt från allvarliga metoo-övergrepp till minsta beståndsdel i relationen mellan könen, förutom när männen har sin bakgrund i världens mest patriarkala kulturer.

När Expressens kartläggning i våras visade att endast 1 av 43 dömda gruppvåldtäktsmän 2016–2017 har svenskfödda föräldrar gav vänsterpartisten Linda Westerlund Snecker förklaringen; bristande integration, bostadstillgång och skolresultat samt maskulinitetsnormer som uteslöt prat och kramar.

Kommunisterna i Vänsterpartiet är verkligen feminister som sviker kvinnor.

 

LO:s valfilm är egentligen goda nyheter

Så här ser det ut när kampanjarbetarna hos Socialdemokraterna och LO läser sina repliker från manuset till valfilmen. När till och med vänsterdebattörer tycker det är fejk news eller inte riktigt sant då är det unikt fel.

Jag har en tid funderat på vad jag ska skriva om LO:s valfilm där socialdemokratiska yrkespolitiker och LO-anställda ljuger värre än jag någonsin sett eller hört tidigare i svensk politik. De Bagdad-Bob:ar sig. 🙂 Jag har nu kommit fram till att det faktiskt är goda nyheter.

En megatrend är en samhällstrend som varar längre än en konjunkturcykel, alltså längre än ca fem år. Kanske i flera decennier. Ungefär så här verkar megatrenden vara inom media och politik:

  1. Webben, mejl, sociala medier, fri rörlighet inom EU och globalisering gör att allt fler väljare och medborgare struntar i vad gamla etablerade medier, partier och fackförbund tycker.
  2. Istället kommunicerar folk allt mer direkt med varandra och flyttar till städer och länder där de trivs bättre.
  3. Makten minskar därför för de etablerade inom gammelmedia och politiken. Ingen gillar att tappa i inflytande. I takt med att så sker ökar deras ilska och förakt mot folket och metoderna för att stoppa utvecklingen blir allt mer desperat.

Det är denna desperation som vi kan se i LO:s valfilm och det är därför ett uttryck för att det går dåligt för dem. Att utvecklingen går åt ett helt annat håll. Det är därför goda nyheter att LO tar i från tårna och ljuger om hur allt ska bli sämre om Sverige får en politik som är en aning mer åt höger.

Ironiskt nog skulle antagligen det mesta som nämns i LO:s valfilm bli bättre utan deras politik. Gnäll om att politiker inte ska styra över anställda ökar ju om man röstar på skattehöjarpartier, medan inflytandet minskar med lägre skattetryck av avregleringar.

Henrik Jönsson sammanfattar det hela bra:

Samtidigt har Feministiskt Initiativ skrivit debattinlägg om att de vill utöka det befintliga förbudet mot nazistpropaganda (hets mot folkgrupp, etc) till att även förbjuda organisationerna bakom. I debattinlägget nämner de Sverigedemokraterna, som förvisso har en del rasister bland sina väljare men som ändå har en linje som är långt från vad de värsta extremisterna tycker och anser.

Det luktar desperation när ett parti som brukar få 1-3 procent i valet vill förbjuda ett riksdagsparti som har 10-20 procent av väljarna bakom sig. Att ett kommunistiskt parti som Feministiskt Initiativ tar till sådana brösttoner är goda nyheter på vis att de tydligen känner sig hotade och inte får genomslag för sin politik. Ju extremare förslag desto mindre risk att de får igenom sina kommunistiska skattehöjningar och oansvariga migrationspolitik.

Veckans tönt – Nordeas bolagsstämma infiltreras av ett kommunistsvin

I klippet nedan ser vi kommunisten Karl Gustav på Nordeas bolagsstämma i mars 2018. Karl Gustavs och Kommunistiska Partiets partikamrat eller åtminstone ideologiska kamrat Ceau?escu byggde palats åt sin familj för rumänska folkets pengar medan folket fick svälta. Töntigt men också lite gulligt att kommunisterna försöker framställa sig som goda genom att låta en fet och välmående kommunist försöka läxa upp kapitalet.

Att Nordea är ett gammal bolag plus att det är resultatet av många sammanslagningar och därmed blivit stort skapar tydligen avundsjuka. Nordeas vinst är lite för stor precis som aktieutdelningen, tycker kommunisten Karl Gustav som fick ordet på Nordeas bolagsstämma. Det bevisar att han också är aktieägare eller är ombud för en aktieägare.

Att aktieutdelningar skapar skatteintäkter precis som Nordeas alla anställda spelar tydligen ingen roll. Att Nordeas alla kunder är där frivilligt spelar heller ingen roll tydligen. Kommunister är giriga och avundsjuka och ogillar stora summor pengar, såvida det inte handlar om att roffa åt sig från de som arbetar och tjänar pengar förstås.

Vänsterpartiet kommer ut som nazister

I en intervju med tidningen QX hävdade utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) att det inte är statens uppgift ”att dela upp befolkningen i två kön”. Samtidigt, i en motion till Vänsterpartiets kongress i februari, föreslogs att staten bör samla in information om medborgarnas ”etniska tillhörighet, nationellt ursprung eller hudfärg.” Motionen bifölls och partiledningen, som var emot, kördes över.

Källa: GP. Att kommunisterna i Vänsterpartiet vill ha rasbiologiska register precis som nazister och andra separatister är kanske inte oväntat. Kommunismen och nazismen är samma andas barn.

Nu brukar kommunistsvin inom Vänsterpartiet och andra partier vara fascister på andra sätt än nazisterna, men inte nu längre. Däremot ska kön röras ihop och suddas ut, så kvinnor typ inte får finnas längre utan är något som vemsomhelst bara kan känna sig som eller hitta på att man är.

Vänsterpartiet som alltid tillhört rasistskrikarvänstern vill ha statliga register om ras, men sudda ut genus. Ändå vill de kvotera till styrelserummen, som om kön ändå var något objektivt. Inget går ihop för PK-mupparna.

Veckans tönt är Eigil Söderin på ETC samt HV71:s tränare

Den töntige vänsterpopulistskribenten Eigil Söderin på kommunistblaskan ETC kan inte släppa det där att vissa bolag gjort affärer i diktaturer. I en text om Nordnet Live med rubriken ”På bankens torsdagsmys hyllas misstänkta förbrytare som actionhjältar” gnäller han över att alla inte ser världen på samma sätt som han gör.

Samtidigt som många på vänsterkanten gullar med diktaturer som Kuba bölar de tydligen än över att Lundins oljebolag gjorde affärer Sudan för 10-15 år sedan. Att göra affärer med diktaturer är både bra och dåligt på samma gång. Allt beror så mycket på.

Att hela vår välfärd fortfarande kräver olja för att det ska gå runt är för jävligt, men sant. Oljan står för en stor del av all energi som behövs, men istället verkar han på sedvanligt vänsterpopulistmaner enbart fokusera mot att klimatet förändras.

Här är ett klipp som inspirerar kapitalister som jag. Från Nordnet Live 2018.

Veckans töntar är även HV71:s tränare som den 10 mars gick ut på isen för att lämna planen i matchen mot Färjestad. Detta trots att det var ett uppenbart regelvidrigt mål och att domarna naturligtvis skulle döma bort det. Man får inte trycka/slå klubban mot en målvakts benskydd när pucken är blockad för att på så vis trycka in den. Folk skrattade åt dem när de fick gå tillbaka och se hur HV71 lyckligtvis förlorade.

Sågning av Guuudrun Skitmans och Feministiskt Initiativs kvinnoförtryckande politik

Jag läser inte Metro ofta, men när jag läser Metro då läser jag Metro. 🙂 Så nu vet du varför. Här är en sågning av Feministiskt Initiativ förnekande av hedervåld och hederförtryck.

”Hon påstår även att hedersförtryck utgår från ”samma strukturer” som resten av patriarkatet. Och visst finns det män som förtrycker kvinnor. Men det är något helt annat när en familj, en släkt, ett helt samhälle, lägger sin tyngd bakom. Hur kan man säga sig kämpa för kvinnors rätt och inte förstå detta?”

Feministiskt Initiativ och Vänsterpartiets förnekande av att olika kulturer har olika syn på vad heder är lite som nazisternas syn på judar och muslimer. Alla dras av en kam och verkligheten förljugs och förnekas. Feminister som sviker kvinnor.

Vänsterpopulisterna i ROKS gör begreppet kvinna suddigt

Stalinisten Kaisa Ekis Ekman stoppas nu från att vara med på ROKS porrkonferens, eftersom hon ”…ställt sig kritisk till att kön är något som en själv definierar.” Med det menar ROKS något som man själv definierar, men de skriver en för det är någon form av nysvenska för politiskt korrekta muppar.

Och ROKS är den där ”män är djur”-organisationen som istället för att bara ta hand om kvinnor ägnar sig åt hat, jämställdhetsbrist och kanske även utsuddning av kvinnor. Det sägs nämligen dessutom på nätet att:

Therese Persson:
”Det handlar om våld mot alla kvinnor, det är samma våld oavsett grupp. Det är mäns våld mot kvinnor som speglar de maktstrukturer vi har i samhället, säger Therese Persson. Detta gäller även i förhållanden mellan homosexuella kvinnor; den som slår är egentligen en man.” Norrbottenskuriren 30/5 2003”

Om kvinna är något som inte är fysiskt att vara utan enbart subjektivt existerar bara kvinnor i tanken och känslan. Som sagt finns kvinnor och män bara i tanken enligt många PK-muppar. Kanske det är därför det ryktas att ROKS sagt nej till att hjälpa blåslagen kvinna bara för att hon fått stryk av en annan kvinna och inte av en man. Fast nu finns det motsägelsefullt nog de inom ROKS som enligt citat ovan anser att alla som slår är män även om de är kvinnor.

Förvirrade människor inom ROKS minst sagt. Det är skrämmande då slagna kvinnor borde få bättre hjälp än av en sådan här förvirrad organisation.

Marie Brynolfsson förnekar diktaturen och folkförtrycket på Kuba

En till synes helt insnöad eller psykisk sjuk Marie Brynolfsson i Göteborg skämde nyligen ut sig på detta sätt på Twitter. Hoppas hennes konto har blivit kapat eller något, men eftersom kommunister brukar hylla folkförtryck och brott mot mänskliga rättigheter kan det mycket väl vara sant. Tragiskt att folk låter sig luras till att rösta på förtryckare.