Djurens Befrielsefront kommer att brinna i helvetet

Detta är tragikomiskt. De odemokratiska brottslingarna i Djurens Befrielsefront tar enligt uppgift på sig mordbranden på en hamburgerrestaurang vid Scandinavium i Göteborg.

På en sajt vars namn på svenska blir ”Bit Tillbaka Magasinet” skriver de följande hjärndöda idioti:

”Brinn i helvetet, djurmördare och kapitalister.”

Följande är obestridliga fakta:

 • Så länge människan har existerat har människan ätit kött. Det är alltså mycket naturligt att döda och äta upp djur.
 • Kapitalism betyder marknadsekonomi och det är det enda system som hittills kunnat ge profit till folket. En sorts ekonomisk demokrati, där pengar är dina röstsedlar. Till skillnad från t.ex. kommunismen.

Dessutom är ju djur gjorda av mat!
🙂

Extremvänstergruppen Djurens Befrielsefront verkar enligt mig vara minst lika tokiga och töntiga som PETA, som vill byta ut kossor mot kvinnor. Sic!

Respektera demokratin och låt folk äta den mat de vill istället för att begå omotiverade brott!

Det är heller inte första gången som Djurens Befrielsefront är kriminella.

6 tankar kring ”Djurens Befrielsefront kommer att brinna i helvetet

 1. Schack

  Håller med dem om att det egentligen är mer eller mindre fel på alla nivåer att äta kött, men att försöka få igenom sin vilja med våld är bara kontraproduktivt.

  Förresten så har så länge människan har existerat har människan dödat varandra. Blir det därför mycket naturligt att döda varandra? Och människor består ju också av kött = mat?

 2. Nicklas Eriksson

  ”Så länge människan har existerat har människan ätit kött. Det är alltså mycket naturligt att döda och äta upp djur.”

  Det är inte alls ett obestridbart faktum att det därför är naturligt. Du gör ett mycket vanligt tankefel som är ett resultat av en djupt grundad önskan. Att hominider genom alla år har dödat och ätit djur gör det inte naturligt. Inte på något sätt. Det gör det bara till att, well, det är på det viset. Det säger däremot inget om att det är naturligt.

  Vi kan ta följande exempel för att åskådliggöra din tankekullerbytta: ”Så länge kvarteret Lejonet har existerat har fruarna i kvarteret hängt upp gröna gardiner. Det är alltså mycket naturligt att hänga upp gröna gardiner.”

  Givetvis är det inte alls naturligt att hänga upp gröna gardiner för det.

  Förstå mig rätt. Jag hatar djurrättarna och äter kött själv. Jag gillar bara inte lögnen att det skulle vara naturligt att äta kött bara för att vi alltid har gjort det.

 3. Elakingen Inläggsförfattare

  Eftersom i princip alla människor rent historiskt ätit kött tycker jag det är naturligt. Även om våld mellan människor är vanligt har verkligen inte de flesta hållit på att döda och äta andra människor. Det är en stor skillnad, och gör mord onaturligt.

  Och för vissa i kvarteret Lejonet verkar det tydligen vara naturligt att hänga upp gröna gardiner. Lite beroende på exakt vilket betydelse man väljer lägga i ordet naturligt.

 4. Carl

  Allt vi gör är naturligt. Vi är en del av den här planeten och har alltid varit det. Vi är komna av förfäder som gradvis lämnade andra djur bakom sej i hjärnornas evolution. Att då säga att det vi gör strider mot naturen är fel, så fel. Alla djur har förmågan att lära av sina misstag, så även vi. Våra misstag är kanske grövre på vissa håll än de flesta andra djurs men inte desto mindre korrigerar vi dom allteftersom.

  Köttätande har blivit en del av VÅR natur eftersom proteiner är bättre för en växande kropp och en kunskapstörstande hjärna. Märk väl att även den vegetabiliska kost vi satt i oss historiskt sett är rik på proteiner och fett. Det finns alltså inga skäl att inte säga att det är naturligt för oss att äta kött. Det är dock inte naturligt för oss att äta alla sorters vegetabilier. Gräs är för svårt för våra magar. Därför äter vi gräsätarna istället så får vi fibrerna den vägen.

 5. Leif Ahnland

  Jag tror inte ”djurrättarna” har lika mycket emot att det ätits kött av jägare och samlare i tiotusentals år som att vi idag i industriell skala slaktar djur som levt under avskyvärda förhållanden exakt så länge som det är lönsamt, enbart med hänsyn till vinstmaximering men möjligen inom ramen för i de flesta fall ganska svag djurrättslagstiftning.

  Det ursäktar inte mordbrand men även det faktum att vi äter animaliskt protein i olika former absolut kan sägas vara naturligt, så är sättet vi producerar kött är det inte. Är det möjligt för elakingen att se skillnaden där?

 6. Elakingen Inläggsförfattare

  Det finns en skillnad där, ja. Fast alla djur lever inte under avskyvärda förhållanden och utan vinster finns det inga kassaflöden att återinvestera i förbättringar. Sämre lönsamhet vore antagligen sämre för djuren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *