Vecka 42 – Smygrasisten Roger Mogert

Socialdemokraternas Rober Mogert är säkert antirasist om du frågar honom, ändå verkar han utgå från att invandrare och arbetarklass inte klarar av att vara tysta på ett bibliotek. Som om han vore rasist eller något. Det går alldeles utmärkt att ställa krav på invandrare, de är lika bra som oss ursprungssvenskar.

Ordning och reda ska det vara på ett bibliotek, men totalt knäpptyst behöver det inte vara heller. Veckans tönt är därför Roger Mogert och de snorungar som välter och kastar böcker och andra saker på bibliotek.

Veckans tönt v41 – Republikanen Josh Moore

State Representative Josh Moore förstår tydligen inte alls hur kvinnor fungerar. Enligt en från 2016 tweet argumenterar han för att kvinnor som ammar sitt barn offentligt också borde kunna tåla att män stirrar och tar på brösten.

Att kristna som sexisten Josh Moore ska ha så dålig moral. Du vet att någon har det när de börjar prata om ”family values”, familjevärden. Ironiskt att dessa omoraliska personer ofta argumenterar för god moral, trots att de egentligen står för motsatsen.

Om det tafsande pervot Josh Moore gör verklighet av det han skriver får han säkerligen på käften om den ammande kvinnans man är i närheten. It’s ALL relative and natural, right?

Vecka 39 heter tönten Henrik Arnstad

Med störtkruka och flackande blick försöker den avvikande Henrik Arnstad hävda att han är tuff som åker på eldriven skateboard på Södermalm. Hävdar att han är hipster och jämför med Brooklyn i New York.

”Vi är feta 50-åringar. De är perfekta för Södermalmsmediehipstern. ”

 

”Man känner sig så jävla cool när man åker.”

Det tror jag säkert. Arnstad lever i sin egen lilla bubbla på alla plan. Undrar om han medvetet är töntig bara för att han gett upp sin värdighet och integritet eller om är så här ändå? Självmotsägande, hatisk, kallar alla för nazister. Oavsett är han sannolikt den mest hånade mannen på Twitter. Undrar om han gillar det eller om han bara gett upp?

Den eventuella graden av coolhet upphör omedelbart när Arnstad skryter om det på Facebook. Nu tveklöst töntigt. 

Att Henrik ”Heinrich” Arnstad i veckan fortsatt att se sig själv i andra genom att kalla invandrare för nazister eller att de samarbetar med nazister behöver jag väl inte ens nämna. Eller att han själv enligt hans egen logik är döpt efter ett nazistsvin.

Töntar vecka 38 – Wikipediablockarna och Dödsfruktligan

Veckans töntar är redaktörfascisterna på svenska delen av Wikipedia som blockar konton som vill upplysa om Medborgerlig Samling. Det är ett relativt nytt parti som inte ska beblandas med det gamla partiet med samma namn som fanns på 1960-talet. Så hårda tag för att inte få skapa en uppdatering eller ny sida är en desperation som lär slå fel, det leder ju bara till att partiet får mer uppmärksamhet.

Veckans töntar är även de som tror frukt är lika illa som godis. Frukt innehåller näring och det är heller inte flytande form som läsk och juice. Men vill man snacka för att vara rolig eller för att sälja sina produkter till LCHF-sekten så varför inte köra på hejvilt i TV:

Vill förtydliga att Zytomierska inte pratar om dödsfruktan, utan hade en dödsfrukt-lista. Detta i det så kallade underhållningsprogrammet Breaking News med Kanal5:s programledare Piff och Puff… Hammar och Wikingsson.

De har ju som marknadsföringsstrategi att svinga hejvilt för att få maximalt med uppmärksamhet för att på så vis bli maximalt hatade och älskade. Då får de i sin tur fler tittare än om de vore neutrala eller balanserade. Ur ett marknadsföringsperspektiv har de lyckats igen. Det är ju inte fakta de håller på precis.

”Frukt är lika farligt som godis”?
Nej, du ljuger.

”Dödsfrukt-lista”?
Nej, fokusera på onyttiga saker istället för frukt. Knark, alkohol, sockersötad läsk, etc.

”Vindruvor är sämre än Cola-cola”?
Nej, vindruvor är inte något du dricker så kroppen tar inte upp det lika snabbt. Det mättar bättre och du orkar inte proppa i dig lika mycket kalorier som om du drack. Vindruvor innehåller däremot mer kalorier än Cola Zero.

Veckans tönt v37 – Joel Osteen

Orkanen Harvey som nyligen drabbade södra USA bevisar att det inte finns någon mening med att be till en eller flera gudar. Orkanen drabbar alla ungefär lika mycket, oavsett knäppta händer och gulliga böner.

Veckans tönt är Houston-pastorn Joel Osteen, som inte öppnade den stora arenan hans rika församling har. Som om inte de nödställda och evakuerade människorna i området vore välkomna. Jesus Kristus hade kastat ut Osteen ur templet.

Enligt Deadstate har en kristen homofob fått sitt hem förstört. Undrar om han tackar gud för att han lever och fortsätter som om inget hänt trots att det här bevisar att böner är dumheter.

Tony Perkins, president of the anti-gay religious lobbying group the Family Research Council, had his home destroyed by the massive flooding ravaging Southern Louisiana this week.”

 

Veckans tönt v36 – ”krigsälskande fredsvänner”

Veckans töntar är de så kallade fredsvännerna som vill stoppa den första stora svenska militära övningen på decennier, Aurora 17.

Tydligen är det bara Ryssland som ska få öva på invasion och anfall runt Östersjön, bara Ryssland som ska få modernisera sina taktiska kärnvapen etc. Dubbelmoral av töntar som slickar röven på diktator Putin.

Skandal att det var så länge sen sist vi övade.

Veckans tönt v35 – Platt jordare

Det finns satelliter som tagit foton på jorden. Det finns astronauter som sett jorden från rymden. Det finns flygplan och båtar och till och med luftballonger som åkt jorden runt. Bokstavligt talat runt.

Sen finns det de som hävdar att jorden är platt som en DVD-skiva. ”Flat Earthers”. Troligen är det ett tecken på psykisk störning. Töntar är de i alla fall.

Som den här tomten på Flat Earth Research som tydligen har en högskoleexamen i matematik, men som ändå inte klarar av de mest logiska resonemang och slutsatser kring planetens form.

Veckans tönt v34 – Du som tycker mjölk är rasism

Tydligen finns det de som anser att mjölk är en symbol för vit makt och förtryck. Bland annat hävdar ”Tobias Linné, sociolog och grundare av Lund University Critical Animal Studies Network samt Iselin Gambert, professor och gästforskare på samma institut i en debattartikel (AB 6/8)” enligt denna ledare.

Ska snö också vara rasism och vit makt? Vit skjorta? Ljus hy – så alla ljushyade måste sola sig bruna för att inte vara rasistiska?

Måste vi ha kakao i mjölken så den blir brun och politiskt korrekt? Snacka om att PK-eliten är bruna i sin politik i så fall. 🙂

Tvärtom måste alla tänkande individer vara normkritiska och ifrågasätta rasistskrikarvänsterns norm.

Veckans tönt v33 – Anders Borg och stimulanspaketet

I början av augusti festade före detta finansminister Anders Borg (M) till det ordentligt. Citat från Dagens Opinion:

Den tidigare ministern ska inte ha varit nöjd med tilldelningen av sängplatser vilket han markerade bland annat genom att blotta könet. Exministern ska även ha försökt ta på andras kön och använt sig av ett grovt sexuellt språkbruk.

 

”Han skrek mot kvinnor och tuppade sig mot männen”, berättar en uppgiftslämnare.

Har du hört historien om Anders Borg och stimulanspaketet? 🙂 Som politiker levererande han ett par potenta sådana. Nu har han gjort kommit med ett igen, fast på ett helt annat vis!

Det är märkligt att han ber om ursäkt då det varken finns vittnen eller offer. Polisen lade därför ned förundersökningen.

Synd att en moderat kommer ut som vänsterpartist på det här viset. Jag menar både Werner och Schyman var ju kända för att ha problem med alkoholen.

Det är mänskligt att fela och Anders Borg blev väldigt mänskligt på den festen tydligen. 🙂 Ursäkten blir lite som ett erkännande på något som kanske inte ens hände. Särskilt som han lämnar styrelseuppdragen i Kinnevik och Citi dagarna efter att festen blivit uppmärksammad i media.

Det enda vi kan vara säkra på är att Anders Borg var jättefull och därför inte minns om han gjort något äckligt eller inte. Det är det töntiga. Att tappa kontrollen som en jävla tok.

Ett ödets ironi att just drogskattehöjaren Anders Borg dricker så mycket att han nu får lämna sina uppdrag och arbeta mindre framöver. 🙂