Kategoriarkiv: Veckans tönt

När Elakingen är aggressiv och mörk i sinnet behöver han skriva av sig och gnälla på alla töntar och allt det töntiga som finns i världen. Utnämningen av Veckans Tönt fungerar således både som en signal till omvärlden och som psykoterapi. Det sistnämnda behöver Elakingen förstås mängder av, helst tillsammans med tung medicinering.

Fram till och med 2023 dök det upp något här en gång i veckan. Sedan dess mer spontant. Detta på grund av olika anledningar. No kidding, Sherlock.

”Hamas är framförallt en välgörenhetsorganisation.”

Årets dummaste citat 2024 kommer från kommunisten Kajsa Ekis Ekman när hon är gäst i podden Sista måltiden:
”Hamas är framförallt en välgörenhetsorganisation.”

Hamas som är värre än Hitlers nazister är tydligen som Socialdemokraterna. Aha, så sossarna våldtar, kidnappar, torterar, ljuger/fejkar, stjäl från sin egen befolkning för att göra vapen för att starta ett krig som de inte kan vinna? För det har Hamas gjort.
Nja, allt det är kanske inte sant. Inte det Ekis Ekman säger heller. Vilken tönt hon är.

Det här är till och med mer extremt än de två korkade vänstercitat jag lade upp häromdagen.

Moskavänliga Putinisten Viktor Orban

Enligt TT via DI är det riktigt illa ställt med Viktor Orbans moral och verklighetsuppfattning. Det är min tolkning av detta citat från TT:s telegram:

”Dagarna före jul höll Orbán presskonferens i Budapest och verkade då vilja stärka bilden av sig själv som en Moskvavänlig populist. Han ville inte kalla kriget i Ukraina för ett krig utan, som Ryssland, en militär insats.”

Duger Orban inte till att kalla ett blodigt krig för ett krig är han sjuk i huvudet. Sorligt men sant. Den kunde å andra sidan inte Sveriges dåvarande statsminister Magdad-Bob Andersson heller precis när kriget började. Istället fick en medarbetare hämta en lapp åt henne för att hjälpa henne med definitionen av invasion:

Båda blir därför veckans töntar.

Sossen Jeremy Corbyn är en terrorromantiker

Brittiska socialdemokraten Jeremy Corbyn är en terrorromantiker. Att han vägrar kalla Hamas för terrorgrupp är fegt och talande för sådana som han. Allt som är emot Israel och USA inlindas av i romantik för terroristerna säger sig kämpa för.

Jamal El-Haj eller som Magdalena Andersson kallar honom, Jamal Hamas, är också en terrorromantiker.

Jeremy Corbyn är för övrigt för att ta ifrån folk deras ägande, så kallad social rättvisa. Fast då blir folk fattiga, har det visar sig.

Alex Jones är en sjuk och farlig person

Amerikanske mediepersonen Alex Jones är även veckans tönt för allt detta och mycket mer. Att anklaga skolskjutningen i Sandy Hook för att vara en false flag och därmed indirekt attackera offren och deras anhöriga är riktigt vidrigt.

Ryska statsledningens brutna avtal gör dem till töntar

Listan över brutna avtal bara fortsätter för Ryssland. Ingen bra idé att fredsförhandla med opålitliga mytomaner.

UN Charter 1945
Nuclear NPT 1970
Helsinki Accords 1975
Belovezha Accords 1991–92
Budapest Memo 1994
Black Sea Fleet Treaty 1997
Friendship Treaty 1998
Treaty on Azov Sea & Kerch Strait 2003
Karkiv pact 2010

With Ukraine we only violated

UN Charter 1945
Nuclear NPT 1970
Helsinki Accords 1975
Belovezha Accords 1991–92
Budapest Memo 1994
Black Sea Fleet Treaty 1997
Friendship Treaty 1998
Treaty on Azov Sea & Kerch Strait 2003
Karkiv pact 2010

Why won’t ?? sign another treaty with us? https://t.co/JPDfyB5Zax

— Darth Putin (@DarthPutinKGB) December 11, 2023

Veckans tönt är ekonomigeniet Thyra

Vill du tjäna en massa pengar är det bara att låta det ackumulera med 2 procent per dag. Enkelt! I alla fall om vi får tro Thyra Business Mindset.

Nä, det går naturligtvis inte att fixa 2 procent per dag i totalavkastning från investeringar. Börsen ger ca 10 procent om året i genomsnitt. Thyra Johansson bara snackar, men har i en video senare förtydligat att det handlar om att man arbetar och lägger ned tillräckligt med tid för att klara de 2 procenten om dagen.

@thyra.johanssonn Friendly reminder att det är dax att börja investera dina pengar!!???? #invest #2024 #lifestyle #mindset #improve #ökadinapengar ? originalljud – Thyra | business & mindset

Hur nu det ska gå till.

”Jag tar tillvara på experternas tradingidéer.”

Okej?! Om trading ändå vore så enkelt.

Klimatnödläge gör att brottslingar kommer undan?

Dömd aktivist slipper straff när tingsrätten hänvisar till klimatnödläge. Sveriges Radio skriver att ”En oenig tingsrätt motiverar beslutet med klimatkrisen och att det är ett ’akut nödläge’.”

Det är snarare akut nödläge för Sverige om vi inte kan upprätthålla lag och ordning när sabotörer ska rädda världen genom att förstöra i vårt samhälle.

Vad är det för töntar i tingsrätten som friar brottslingar av denna anledning?

Stina Wollter och terroriststödet i bar överkropp

Kulturtanten Stina Wollter har skrivit ett förvirrat stöd till Hamas och Palestina samt fotat sig naken i veckan. Pinsamt och töntigt så det nästan är synd om henne som är så desperat.

Att hon saknar förståelse för att Hamas krig är Hamas ansvar och fel är en sak. Kommunister som hon (och hennes pappa Sven Wollter) är alltid på fel sida när det gäller krig, mot demokrati, frihet, mänskliga rättigheter. De säger att de är det, men stödjer de mest ondskefulla organisationer och stater och sprider fake news hejvilt. Det stora problemet är snarare hennes desperation för uppmärksamhet (så egentligen borde jag inte utnämna henne till veckans tönt).

Kulturtanten Stina Wollter har skrivit ett förvirrat stöd till Hamas och Palestina samt fotat sig naken i veckan.

Tittar man på andra saker än det ovan som hon har lagt ut på Instagram hittar vi det här överkroppsfotot på henne och delar av hennes taxöron, halvtomma pruttkuddar, ja hängpannkakorna (dvs brösten) som dinglar där nedanför naveln. Snacka om pinsamt! Och en värre pinsamhet är de 150 PK-kändisarna i #ViKräver som önskade sig allt utom fred på hela jorden häromveckan.

Så här ser Stina Wollter ut i bar överkropp. Hängpannkakorna dinglar.

En nyduschad selfie på Stina Wollter sänder signaler om desperation. Se på mig! Till vilket pris som helst. Vi borde egentligen tycka synd om henne som inte vill bevara sin värdighet och integritet.

Vad Stina Wollter egentligen förstår och vet om Hamas terrordåd vet vi inte i detalj. Medhåll från miljömuppar som klanledaren Märta Stenevi har hon ändå fått:

Magdad-Bob: Jamal Hamas

Socialdemokraternas Magdalena Andersson råkade skämma ut sig och sin Palestina-kramande partikollega i debatten i Riksdagen i veckan. Hon kallade Jamal El-Haj för Jamal Hamas.

”Ulf Kristersson! Anklagar du Jamal Hamas för att vara en terrorromantiker?”

Jamal Hamas… jag menar Jamal El-Haj har enligt uppgifter fått sin sonhustrus hela familj dödad i kriget som Hamas startade mot Israel. Att då av misstag eller som freudiansk felsägning råka kalla gubben för Hamas… samtidigt som hon försöker spela på känslor:

Magdalena Andersson har tidigare kallats för Magdad-Bob och det här gör det inte lättare att ta henne på allvar. Särskilt inte som Jamal El-Haj inte ens har någon sonhustru, rapporterar bl.a. Bulletin.

Kändisarna på listan #ViKräver är veckans töntar – här är alla namnen

Här är alla namnen på listan #ViKräver. Svenska kändisar med storhetsvansinne. Det är iofs roligt, men när det gäller terroristorganisationen Hamas och dess krig mot Israel fungerar det inte att vara naiv och PK.

Det är inte nådigt vad kändisarna kräver allmänna saker, ja rena truismer och plattityder. Som om någon brydde sig. Som om det vänsterextrema nazi-liknande Hamas eller ens svenska politiker skulle ändra sig bara för att vänsterkändisar vill rädda världen. 🙂

Här är alla namnen på listan #ViKräver. Svenska kändisar med storhetsvansinne. Det är iofs roligt, men när det gäller terroristorganisationen Hamas och dess krig mot Israel fungerar det inte att vara naiv och PK

Efter 2500 år av våld i området runt Jerusalem, Israel och det så kallade Palestina kräver nu svenska kändisar att det ska stoppas.

Hamas byggde inga skyddsrum innan de startade kriget mot Israel nu i oktober 2023. Försök få våldtäksmän som struntar i sin egen befolkning att skydda civila. Försökt för kidnappare av barn att skydda civila.

Truismer och plattityder är vad #ViKräver kräver.

Alla namnen på listan #ViKräver

Adam Woods
Agnes Lo Åkerlind
Alawee
Alba August
Albin Ekdal
Alexander Abdallah
Alexander Juneblad
Alexander Milosevic
Alexandra Nilsson
Alexandra Pascalidou
Ali Jammali
Alice Stenlöf
Aliette Opheim
Alvaro Estrella
Anders Bagge
Anders Vesterlund
Andreas Linder
Anis Don Demina
Anna Book
Annika Jankell
Anton Saletros
Antonia Anty Johnson
Antonija Mandir
Ardalan Esmaili
Aron Bergerwall
Asta Kamma August
Benjamin Ingrosso
Bianca Ingrosso
Bianca Kronlöf
Camilla Läckberg
Carina Berg
Carolina Gynning
Cherrie
Daniel Espinosa
Daniel Riley
Danny Saucedo
Darin Zanyar
Doreen Mansson
Edvin Törnblom
Ellen Bergström
Emelie Battah
Emma Molin
Eric Saade
Erik Berg
Farah Abadi
Farao Groth
Filip Dikmen
Filip Lamprecht
Fille Leiva Wenger
Frank Nobel
Fredrik Etoall
Gina Dirawi
Gizem Erdogan
Goran Kapetanovic
Gustaf Skarsgård
Hampus Nessvold
Hanna Schönberg
Hanna Öberg
Hannes Holm
Haval Simitko
Henok Goitom
Isabel Adrian
Jason Diakite
Jessica Brandt
Jessica Folcker
Johanna Bladh
Johanna Lind Bagge
Johanna Nordström
Johanna Oholm
John Guidetti
Johnny Edlind
Jonas Jurström
Josef Fares
Kakan Hermansson
Katarina Wennstam
Kenza Zouiten
Kim Vadenhag
Klara Elvgren
Kodjo Akolor
Kristin Kaspersen
Kristoffer Nordfeldt
Laila Bagge
Lars Ohly
Lena T Hansson
Lia Boysen
Lilli Assefa
Linnea Henriksson
Lovisa Wallin
Mack Beats
Maja Francis
Mapei
Maria Barsoum
Marre Hitti
Matias Varela
Mia Skäringer
Mian Lodalen
Michaela Forni
Mikael Lustig
Mikael Wiehe
Miriam Bryant
Moa Gammel
Moe Lamar
Molly Hammar
Molly Sanden
Nicolas Groglopo
Nils Törnqvist
Nina Glimsell
Ola Rapace
Oscar Zia
Pablo Leiva Wenger
Patrick Carlgren
Patrik Arve
Per Nordmark
Pernilla August
Pernilla Wahlgren
Peter ”KAAH” Alexandersson
Peter Haber
Peter Nordahl
Rasmus Eklund
Robin Bengtsson
Rojda Sekeröz
Rosanna Charles
Roshi Hoss
Sami Rekik
Samir Badran
Sanna Guidetti
Sebastian Larsson
Sebastian Tadros
Sharareh Hoss
Shima Niavarani
Sigrid Bernson
Silvana Imam
Simon Sköld
Siri Edit Andersson
Sonny Fahlberg
Sotirios Papagiannopoulos
Stellan Skarsgård
Susanna Arwin
Tarek Saleh
Theoz
Therese Lindgren
Tomas Lingman
Torbjörn Ebbot Lundberg
Tully Levy Yayik
Uno Svenningsson
Valter Skarsgård
Vanessa Lindblad
Veronica Maggio
Victoria Voss
Viktor Frisk
Vivi Wallin
Zeina Mourtada

Bara så ni vet vilka ni ska bojkotta eller håna. Hån kan leda till att de tänker efter lite mer nästa gång.

För övrigt saknar jag PK-eliten på listan.