Aktieägare i Fingerprint är ibland riktiga suckers

Att skylla Fingerprints nedgång på aktiesplitten (som är ett nollsummespel per definition) är så dumt det är töntigt. Det handlade och handlar om att försäljningen rasar och vinsten raderas ut. Det fattar till och med storägaren Johan Carlström tror jag.

Veckans töntar är även självmotsägande gudsdyrkare som ogillar porr. Som om gud skulle ogilla sin egen skapelse (om gud fanns vill säga).

Jaktsabotörer och militanta veganer är en riktiga töntar

Från att ha bränt ned korvkiosker har de militanta veganmupparna nu gått vidare och börjat sabotera jakter och sprida fejk news på webben. Varför tror ni själva att en jakthund springer löst och jagar under en jakt? Varför har ni så svårt med oliktänkande? Varför kan ni inte följa lagen och bete er som vuxna, era jaktsabotörer?

Tönten Anders Lindberg för och emot åldersbedömningar

Här är Anders Lindberg emot ålderstester och kallar det ovetenskapligt trams. Fritt fram att ljuga om sin ålder alltså.

Här kallar Anders Lindberg RMV:s ålderstester för ”bra modell för åldersbedömning”.

Undrar om Anders Lindberg på Aftonbladet är medveten om vilken tönt han framstår som när han är självmotsägande så ofta. Är han schizofren eller har Twitterkontot blivit kapat?

Det här med åldersuppskrivning eller -nedskrivning är ju komplicerat och rätt ska ju vara rätt.

Veckans töntar är förstås också Ung Vänster med den girige Henrik Malmrot i spetsen.

Miljöpartisten Hanna Lidström skyller sina miljöskadliga resor på systemet

Veckans tönt är förstås Miljöpartiets språkröv… jag menar språkrör Hanna Lidström. Hon reser utomlands som alla andra trots att hon låtsas värna om miljön. När hon sen får frågor om det skyller hon ifrån sig på systemet och på rika män. Stackars henne då, är hon ett offer som tvingats i väg på en lång skön lyxig semester utomlands? Eller är hon en tönt och en dubbelmoralist?

Funidellia och stenkastande grisar är veckans töntar

Veckans töntar är de snorungar som stöder Islamiska Staten och misshandlar folk som inte håller med. Alla islamister är grisar.

Töntar är även Funidellia som säljer maskeraddräkten Slampig Häxa till barn. Varför sätta en negativ stämpel av det sexuella slaget på ett barn? Varför skulle det vara negativt att vara slampa?

Skatteplanering är okej bara för somliga enligt SSU

Veckans töntar är SSU. Inte för att de är socialister eller kallat det av deras eget parti Socialdemokraterna ledda regering för rasister utan för att de i höstas tyckte att Svensk Näringslivs Leif Östling smiter från skatten men inte sossarnas utrikesminister Margot Wallström. Detta trots att båda följt lagen när de undvikit skatt i Sverige.

Här är ett exempel på SSU:s dubbelmoral.

Intellektuell man vägrade könsneutrala pronomen – blev jämförd med Hitler

Veckans töntar är de som jämför professor Jordan B Peterson med Hitler, eller åtminstone att inte ta avstånd från honom med att inte ta avstånd från Hitler. Att universitet kan innehålla sådana rädda PK-muppar. Läs gärna det Ivar Arpi skriver om Jordan B Peterson och hur han räddar unga män från genustramset.

”Efter detta blev han ökänd som transfob i Kanada, och har varit nära att bli av med jobbet som professor på universitetet i Toronto eftersom han inte vill använda studenters föredragna pronomen. Men hans Youtube-videor har blivit virala – med fler än 150 miljoner tittare. Hans varning om de destruktiva konsekvenserna lagen skulle kunna få för det fria ordet kritiserades av många, och nyligen blev Lindsay Shepherd, en lärarassistent på Wilfrid Laurier University, varnad för att hon under en föreläsning spelat upp ett Youtube-klipp med Peterson. Att kritisera C-16, som Peterson gör, jämfördes av de överordnade som konfronterade henne med det Hitler gjorde. Att spela upp ett klipp med Peterson, för att studenterna skulle få höra flera sidor av saken, var detsamma som att inte ta avstånd från Hitler, menade en av professorerna i sin kritik av Shepherd.”

C-16 är alltså en kanadensisk lag som förbjuder diskriminering på grund av könsidentitet. En välmenande lag, men vi kan ju inte hitta på våra egna genus. Kön är något biologiskt, könsidentitet är även något socialt. Du har det kön du har oavsett hur det känns eller vad du tror.

En av Petersons slutsatser är att du ska ta ansvar för ditt mörker som en man, istället för att försöka utrota din manlighet som en PK-mupp och genusfjantande feministnormativ CIS-flata.

Danny Saucedo och cancersvampen

”I den sura miljön så trivs cancer-svampen, men jag orkar inte tjafsa med negativa människor som inte ens vill lyssna.”

Veckans tönt är (artisten?) Danny Saucedo för hans tro på cancersvampen. Minst sagt tragikomiskt att tro att cancer är en svamp som orsakas av sura miljö. Finns ingen vetenskap som backar upp det, men faktaresistenta människor tror som de vill.

Gina Dirawi + mänskliga rättigheter = tönt!

I kategorin sämsta duetter nominerar jag Gina Dirawi och mänskliga rättigheter. Eller Gina Dirawi och leda programmet Idol på TV4. Inte för jag ser på sådana program, men när hon börjar bli dumpolitisk i TV blir det pinsamt.

Eller så är hon nazist och tycker allt som folk med något form av judiskt påbrå (som Janouch) tycker och är fel. Obegripliga ”skämt” blir bara töntiga.

Dirawi har onekligen kommit upp sig i karriären sedan hon själv misslyckades i Idol.