Veckans tönt v33 – Anders Borg och stimulanspaketet

I början av augusti festade före detta finansminister Anders Borg (M) till det ordentligt. Citat från Dagens Opinion:

Den tidigare ministern ska inte ha varit nöjd med tilldelningen av sängplatser vilket han markerade bland annat genom att blotta könet. Exministern ska även ha försökt ta på andras kön och använt sig av ett grovt sexuellt språkbruk.

 

”Han skrek mot kvinnor och tuppade sig mot männen”, berättar en uppgiftslämnare.

Har du hört historien om Anders Borg och stimulanspaketet? 🙂 Som politiker levererande han ett par potenta sådana. Nu har han gjort kommit med ett igen, fast på ett helt annat vis!

Det är märkligt att han ber om ursäkt då det varken finns vittnen eller offer. Polisen lade därför ned förundersökningen.

Synd att en moderat kommer ut som vänsterpartist på det här viset. Jag menar både Werner och Schyman var ju kända för att ha problem med alkoholen.

Det är mänskligt att fela och Anders Borg blev väldigt mänskligt på den festen tydligen. 🙂 Ursäkten blir lite som ett erkännande på något som kanske inte ens hände. Särskilt som han lämnar styrelseuppdragen i Kinnevik och Citi dagarna efter att festen blivit uppmärksammad i media.

Det enda vi kan vara säkra på är att Anders Borg var jättefull och därför inte minns om han gjort något äckligt eller inte. Det är det töntiga. Att tappa kontrollen som en jävla tok.

Ett ödets ironi att just drogskattehöjaren Anders Borg dricker så mycket att han nu får lämna sina uppdrag och arbeta mindre framöver. 🙂

Ygeman veckans tönt v31

Så anledningen till att inrikesminister Anders Ygeman inte berättade om Transportstyrelsens ”adressregisterläcka till utlandet” var alltså att regeringen inte hade någon lokal att sitta och prata i? Ehm, var fan som helst ingen hör dem prata? Vad sägs om det? Måste vara en ursäkt lika dålig som Farbror Torstens ursäkter.

Minister Ygeman är därför veckans tönt.

Veckans töntar v29 – Våldsamma fegisvänstern

Anledningen till att vänsterextremister slår sönder butiker och kastar sten på polisen är att de saknar sakargument och politik som normala människor vill ha. Frustrationen gör att dessa misslyckade losers blir våldsamma, vilket ger dem uppmärksamhet så de kan locka nya idioter till sig. Ungefär som Islamiska Staten.

Dessutom är vänsteraktivister ofta arbetslösa och de flesta bor hemma hos sina föräldrar. Vilka totala losers!

Senast vid G20-mötet i Tyskland gett det hett till när vänsterfascistiska Antifa(?) och dumvänstern i Hamburg inte nöjde sig med att trakassera meningsmotståndare och slår dem, utan gick upplopp om nätterna.

Vilka töntar som inte kan vara civiliserade och uppföra sig. Och vilka töntar till vänsterdebattörer som försöker sopa loservänsterns brott under mattan.

Veckans töntar v28 – Historielösa Ung Vänster

Veckans töntar är Ung Vänster, som under en debatt i Almedalen drog på sig rungande skrattsalvor genom att ljuga:

”Ung vänster har alltid stått upp för demokrati och mänskliga rättigheter”

Deras partikollegor utomlands har mördat över 100 miljoner människor. Snacka om brott mot mänskliga rättigheter. Alla kommunister vid makten har alltid utan undantag försökt stoppa demokrati.

Ung Vänster behöver hjälp. Eller så är de bara korkade medvetet för att få uppmärksamhet.

Veckans töntar v27 – Jorden är platt-anhängare

Ibland är det svårt att veta om folk är roliga för att de skämtar eller för att de är genomdumma i precis hela huvudet. I alla fall finns det ett gäng personer som hävdar att vår runda planet är platt, Flat Earth Club, som i USA köper annonsplatser där ett verkligt foto på jorden jämförs med en illustration av en platt planet. Vilka töntar!

Undrar för övrigt vad de menar ska finnas på undersidan av en platt planet… Eller varför töntarna inte lyssnar på astronauter som faktiskt sett jorden utifrån rymden.

Att vara dum i huvet kan vara ett karriärval, se bara på Aftonbladets ledarsida. 🙂

Veckans töntar v26 – Hotfulla tonåringar

Veckans töntar tycker jag är alla bråkiga tonåringar som hotar polisen. Ni vet de där kidsen som måste mucka med något för att få ut sina aggressioner, lite som psykoterapi. Där står de ett helt gäng och försöker tuffa till sig och säger saker som ”jag vet var du bor” och ”kom igen utan bricka, snuten”.

Väx upp och skaffa er ett jobb. Eller ok, det finns förstås inga jobb för töntar som inte vill plugga och lära sig något.

Detta är första töntutnämningen i Elakingens regi, då veckans töntar har flyttat hit så att säga.