Två nya fel från överklasskvinnan Alexandra Pascalidou

Överklasskvinnan Alexandra Pascalidou har som vanligt gjort bort sig och haft fel. Den här gången har hon först tagit tydligt parti och pratat om utsatta barn trots att sådana inte funnits. Åklagaren har nu lagt ned förundersökningen utan att ens prata med Hanif Bali. Så pinsamt lite bevis fanns det hos den anklagande sidan, att man inte ens behövde det.

Överklasskvinnan Alexandra Pascalidou har som vanligt gjort bort sig och haft fel. Den här gången har hon först tagit tydligt parti och pratat om utsatta barn trots att sådana inte funnits.

Som moderator ställde Pascalidou även en del konstiga debattfrågor på Bokmässan där hon ifrågasatte Mustafa Panshiri, som i sin bok 7 råd till Mustafa hävdar att militärtjänst (att gör lumpen) är ett bra integrationstillfälle. Eftersom många ursprungssvenskar gör lumpen är det säkert bra för integrationen att den av invandrad etnicitet söker sig till försvarsmakten.

Sub-kultur att försvara landet? Vad menar hon med det?

Till skillnad från Alexandra Pascalidou tror jag heller inte att det är ett problem eller något att ifrågasätta att invandrare får lära sig hantera vapen. De börjar väl inte skjuta på folk bara för det? Eller tror Pascalidou det? Då är hon rasist i så fall.

Överklasskvinnan Alexandra Pascalidou med sina fina utbildning, dyra kläder och ännu dyrare bostad på Södermalm i Stockholm gör karriär på att godhetsknarka. Att utmåla sig och sina handlingar som goda, men hon lyckas mig veterligen aldrig göra något vettigt eller säga något klokt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *