Nazistdemonstration i Malmö

Ca 200 judehatande och därmed uppenbart nazistiska personer samlades i Malmö i fredags.

”Vi har utlyst intifada från Malmö. Vi vill ha vår frihet tillbaka, och vi ska skjuta judarna.”

Rasismen finns i alla läger, etniska grupper, länder, etc. Men när nazisterna inte kallar sig så utan bara är och beter sig som nazister så kallar Sveriges Radio ”hets mot folkgrupp” och allt hat för ”hätsk stämning”.

Jag väntar bara på nya terrordåd följt av att Löfven ska säga något om att ”vi har varit naiva” eller att Reinfeldt följer upp med att säga ”öppna era hjärtan mera”.

Gruppvåldtäkt är tydligen okej i Fittja

De totalt 20 men kanske bara 3-4 mest aktiva i gruppvåldtäkten i Fittja ser ut att gå fria. En anledning verkar vara att kvinnan som blev våldtagen i alla hålen var missbrukare. Hoppas jag har fel där.

Det har också framkommit att våldtäktsoffret inte fick hjälp av grannar och förbipasserande efteråt.

Så tydligen är somliga Fittjabor och Stockholms Tingsrätt ense om att det går bra att påtvinga sig sex med våld. I alla fall om offret står långt ned i den sociala skalan och gärningsmännen inte är kändisar.

Som jag fattat det var våldtäktsmännen invandrare eller av utländsk etnicitet, men svenska medborgare. Det spelar förhoppningsvis ingen roll i domen, men det gör att vänsterfeministerna inte kommer att protestera nämnvärt. Feminister som sviker kvinnor.

Wallström och Sveriges utrikespolitik: Allt som är mot USA är rätt

OBS! Detta är ett montage. Margot Wallström har inte fyra huvuden utan bara ett.

Nu är det här bara en nidbild, men tyvärr finns det en hel del sanning bakom. Allt som är mot USA är rätt enligt Wallström, men att USA gör det de har rätt att göra är fel.

Istället borde utrikesminister Wallström fördöma att terrororganisationen Hamas nu uppmanar till terrordåd.

Istället blir det böl över att USA flyttar sin ambassad till Jerusalem. Buhu, det provocerar. Svensk vänstermedia citerar alla arga diktatorer i Mellanöstern, som Turkiets Erdogan.

Rasistiska Antirasistiska Akademien

Ivar Arpi kommer med några väntade med ändå uppseendeväckande saker om Lena Martinsson som är ”professor i genusvetenskap”:

”Hon är styrelseledamot för Antirasistiska akademien. Några exempel från deras verksamhet: ARA:s styrelseledamot Edda Manga har sagt ”hedersvåld som politiskt begrepp gör mer skada än nytta” (Feministiskt perspektiv 8/2 -13). I en kritik mot den förra regeringen skrev bland annat Irene Molina, tidigare ordförande för ARA, och Adrian Groglopo, nuvarande ordförande, om hedersförtryck inom citationstecken och kallade hela debatten om den för en ”backlash både för den antirasistiska och för den feministiska rörelsen” (Arbetaren 5/12 -08).

 

Några andra exempel på ARA:s särskild form av antirasism. ”Folkpartiet bedriver svensk raspolitik i sin fascistiska form”, sade Adrian Groglopo när FP föreslog att rätten att bli befriad från undervisning av religiösa skäl skulle slopas (Expressen 22/4 -08). Han har även skrivit att vita forskare inte är lika lämpliga som icke-vita att forska om rasism (GP 14/6). Det låter inte särskilt antirasistiskt.”

Jag tycker det är djupt rasistiskt att somliga från Antirasistiska Akademien inte vill hjälpa unga kvinnor och flickor som förtrycks bara för att de kommer från en viss kultur eller har en viss hudfärg.

Det enda Antirasistiska Akademien verkar ägna sig åt är att sparka på allt som inte är islamistiskt och okritiskt invandrarvänligt. De sparkar på jämställdheten och argumenterar som rasister, men iklär sig rollen som antirasist. Dubbelmoral. Ulv i fårakläder.

Antirasistiska Akademien, Feministiskt Initiativ och Vänsterpartiet består av den sortens människor som tror att allt blir bra bara man höjer skatten och bidragen ordentligt. Som om kvinnoförtryck som det här skulle försvinna om förtryckarna fick mer bidrag.

Smör på bröstet

Jag hade en konstig och riktigt konstig dröm. Sen var den konstig också.
🙂

Jag spelade fotboll, men minns inte så mycket av det. Drömmen slutade i alla fall med att jag stod med bar överkropp medan mamma bredde smör på min bröstkorg. Hon hade någon form av stor smörkniv och det var ett rejält lager som skulle på min håriga bringa.

Det kändes rätt konstigt och motbjudande även i drömmen. Vad fan drömmer jag sånt här för?

Södermalm = PK-Mekka?

Cissi Wallin har inte bara hängt ut Virtanen utan har även skrivit intressant om PK-Mekka, nämligen Södermalm i Stockholm.

Berättade jag när min vän gav sin dotters kompis en sharonfrukt och blev utskälld av en ursinnig förälder, på Nytorget (Söders mest anala plats)? Mamman kastade den orangea frukten i marken inför barnen och fnös att ”här stödjer vi inte förtryckarstaten Israel!”. En frukt som kunde blivit uppäten låg där, mosad på Nytorgsgruset. Samma arga mamma kånkade runt på påsar från klädkedjor med garanterade slavförhållanden för sina sömmerskor. Men man vill väl passa på när det är ”3 för 2”!

Ja, vad är det för stad jag bor i? Inte bor jag på Södermalm i alla fall, men ändå.

Att somliga verkar vara så politiskt korrekta att de blir nazister som vill tvinga folk att bojkotta varor från Israel. Som om Mellanösterns enda demokrati inte skulle få försvara sig, även om Israels metoder förstås kan diskuteras.

Linnea Claeson kommer ut som rasist?

Nu har Linnea Claeson gjort och skrivit mycket annat som är bra, men att döma folk efter läggning och hudfärg och tro att allt blir bättre då är på gränsen till rasism. Originalet till det hon skrivit går att läsa här, skrivet av Zoe Leonard.

Flera med utländsk härkomst eller icke ursprungssvensk etnicitet eller annan hudfärg än Claesons har protesterat och vill inte bli inkvoterade.

Claeson menar väl, men det blir lite fördomsfullt när hon önskar sig att alla ska vara så väldigt olika mätt som några yttre attribut eller viss läggning. Människor är ju så mycket mera än så.

Kvinna anmälde man för ofredande efter ett litet ”Hej”

Veckans tönt är 60-åriga kvinnan i Sundsvall som blev kränkt av att någon sa hej till henne när hon var ute och gick. Det finns folk som blir gruppvåldtagna och det är däremot allvarligt. Att någon säger hej ska du fanimej inte slösa polisens resurser på att anmäla, din tokiga jävla kärringjävel!