Vad är det med vänsterfolk och sex?

Jag hävdar på den här sidan att det finns en överrepresentation gällande kombinationen av känt, politiskt korrekt vänsterfolk och sex av det olagliga eller åtminstone otrevliga slaget. Feminister är inte alltid vad de säger att är.

#Metoo

De flesta kändisar som 2017 blev anklagade för att ha betett sig illa under #MeToo är vänsterprofiler och vänsterfeminister. Inte helt oväntat kanske. Ett sorts Dr Jekyll och Mr Hyde-syndrom.

Fredrik Virtanen – Aftonbladet. Anklagad för sextrakasserier och sexövergrepp.
Oisin Cantwell, Ehasan Fadakar. Under samma tidnings- och skandalparaply, men inte lika grovt.

Alex Bengtsson – Kommunistblaskan Expo. Anklagelser om sextrakasserier och våldtäkt.

Lars Ohly – Till slut blev kommunisten och ohlyckan Ohly portad från Vänsterpartiet sedan han blivit anklagad för sextrakasserier. Han är också en av få som ”råkade” ta en selfie så man kan se hans lilla pille.

Roger Mogert – Socialdemokraterna. Anklagelser om sextrakasseri.

Soran Ismael. Anklagad för att vara komiker och ha begått våldtäkt (utan att det var kul). Oklart hur mycket vänsterfolk han är, men definitivt var han oerhört politiskt korrekt.

Dessförinnan hade vi Yasri Khan som inte ens ville ta kvinnor i hand.

Övrigt vänsterfolk och sex

Vänsterskribenten Kim Fredriksson är gammal kvinnomisshandlare.

Vänsterpartiets rättstalesperson Linda Snecker får till och med andra vänsterpartister att skämmas. Hennes dubbelmoral när det gäller sexköp kontra våldtäkter och obegriplig och vilar på en grund av faktabrist.

Paolo Robertos sexköp 2020 känns som att det är givet, hans blandning av före detta socialdemokrat som nu är religiös och har röstat på KD.