Kategoriarkiv: Religionskritik

Religion granskas kritiskt. Sanningar, elakheter och lustigheter om religiöst.

Terroristorganisationen Hamas är värre än Hitlers nazister

Vad Israel än gör kommer det inte att vara lika illa som det Hamas har gjort. Hamas är värre än Hitlers nazister, vilket även gäller deras anhängare och vissa palestinska sympatisörer. Religiösa varelser utan mänsklighet.

Israels svar kommer enligt författaren Douglas Murray alltid att vara mjukare än vad Hamas har gjort. Israel kommer inte att leta upp stora grupper civila helt utan terrorister och sen våldta och döda alla, även bäbisar.

Terroristexperten Magnus Ranstorp har träffat Hamasledare:
”Har träffat Hamasledaren Ismail Haniyeh i Gaza och resten av Hamas ledare i Västbanken, Amman och i Beirut. Hamas vill utplåna Israel och koordinerar aktioner med Hizballah och Iran.”

Och som före detta politikern Hanif Bali påpekar är det inte många protester mot Hamas i de så kallade Palestinska områdena:
”Men när såg du ett upplopp i Gaza mot Hamas sist? Ändå imponerande återhållsamhet från världens mest upploppsgladaste grupp. Vi förväntas skilja på ”vanliga palestinier” och sitt valda Hamas. Vi ska förtränga bilderna på hur palestinier delar ut sötsaker i glädje och folkfesterna runt skändade israeliska lik.”

Det är lätt att hålla med Michael Shermer om att Hamas är värre än nazisterna:
”People compare Hamas to Nazis. That’s not fair. Nazis knew killing Jews was wrong. That’s why they did it in secret, mostly in Poland at isolated death camps (Auschwitz, Majdanek, Treblinka, Sobibor, Chelmno, Belzec). At war’s end covered over their crimes, burned documents, destroyed gas chambers & denied it after. Hamas is bragging about murdering Jews, posting videos on social media & declaring ”Allahu Akbar” If you do not support Israel & the Jews, you are literally worse than the Nazis.”

Det svenskaste i svensk kultur

Det svenskaste i svensk kultur måste vara att ansöka om tillstånd för att ställa till med kaos samt försämra för Sverige som nation internationellt inom det politiska. Och få ja från myndigheter till att göra det.

Komikern Fredrik Andersson säger de allra roligaste sanningarna ibland. Här är hans klipp om ansökningar om koranbränning på offentlig plats:

Att vara så ordentlig och skötsam att man skickar in ansökningar om koranbränningar för att ställa till med kaos är så typiskt svensk kultur. Bäst att gå via myndiheterna och kolla om det är okej. Och ja, det kan det vara ibland.

Att bränna koranen har sen inte direkt underlättat Sveriges NATO-ansökan även om det här med yttrandefrihet är viktigt att upprätthålla. Sverige ska aldrig böja sig. Vi måste kunna skoja om allt och det gäller även för religiösa att inte vara känsliga som darrande asplöv.

För övrigt är det komikern Fredrik Andersson som lanserat det där alla barnen brände koranen-skämtet om Krister och NATO.

Alla barnen brände koranen

Det går att skoja om allt. Alla barnen-skämt har dykt upp på nätet med religiöst och politiskt tema sedan somliga ansökt och fått tillstånd att som demonstration elda upp koranen på offentlig plats.

Bästa botemedlet mot att bli kränkt att är sluta bli kränkt för att man är hårdhudad eller har viktigare saker för sig.

Här kommer tre alla barnen-skämt med koranbränning som tema. De är hittade på nätet via komikern Fredrik Anderssons kanaler på sociala medier.

Alla barnen brände koranen,
utom Krister
han väntade tills Sverige var med i NATO:s medlemsregister.

Alla barnen brände koranen
utom Sandra
hon fick islamisterna att återvandra.

Alla barnen brände koranen
utom Mia,
hon älskade Sharia.

Dalai Lama är ett äckel

Visst kan det i den buddhistiska kulturen i landet Tibet vara så att man av historiska skäl räcker ut tungan visar att man inte är farlig. Lite modern och icke pedofil måste även buddhismens högste ledare Dalai Lama vara, för i detta klipp är han onekligen lite peddo när han frågar en ung pojke om han vill suga på hans tunga:

”Suck my tongue”

Varifrån kommer det här med att sträcka ut tungan av artighetsskäl? Enligt Buddhism med knorr är det tydligen så här:
”En tibetansk kung på 800-talet, Lang Darma var känd för sin grymhet och hade en svart tunga. Som buddhister tror tibetaner på återfödelse och de fruktade att denna elaka kung skulle återfödas. Som en konsekvens har tibetaner i århundraden hälsat på varandra genom att räcka ut tungan för att demonstrera att de inte har svarta tungor, att de inte är skyldiga till onda gärningar, att de inte är inkarnationer av den illvilliga kungen.”

Det hjälper inte veckans töntar, det vill säga de som försvarar den här gamla oskulden Dalai Lama. Det vi ser på klippet är ändå en pedofil sak att göra.

Låt oss pissa på Irans diktator Seyyed Ali Khamenei

Iran har en religiös diktator som heter Seyyed Ali Khamenei. Presidenten lyder bara det religiösa förtryckets ramverk. Charlie Hebdo har en massa roliga och bra satirteckningar på den kvinnoförtryckande mördaren Khamenei.

Att han inte vågar låta kvinnor gå klädda som de vill innebär att han är en töntig fegis. Eller sjuk i huvudet på något vis. Farlig och ondskefull är han och hans statsapparat.

Irans diktator heter Seyyed Ali Khamenei. Att han inte vågar låta kvinnor gå klädda som de vill innebär att han är en töntig fegis.

Han får bli veckans tönt och jag tycker att vi alla ska pissa på honom. Att kvinnor våldtas innan de avrättas för sin kamp för frihet är vidrigt.

En bra symbolhandling att pissa på Irans diktator Seyyed Ali Khamenei.

Hör ni tystnaden från vänsterfeministerna?

Uppdrag Granskning har haft inslag om hur vissa företrädare för islam (shia) förtrycker kvinnor i Sverige. Även från andra håll granskas problemet med religiöst förtryck av kvinnor i Sverige.

Kvinnans vårdnadshavare

Exempelvis Al-Rashideen Moské behandlar kvinnor som barn, när de kräver tillstånd från kvinnans vårdnadshavare. Enligt Sofie Löwenmarks krönika:

”En förening i Uppsala som erbjuder juridiska vigslar har också lagt upp kopior av äktenskapsbevis där det tydligt framgår att kvinnans vårdnadshavare måste godkänna vigseln.”

Vissa företrädare för islam lever med andra ord på medeltiden och behandlar kvinnor som barn. Vissa men inte alla muslimer är därmed sexistiska grisar.

Nu är det här inget som vänsterfeminister eller liberala feminister kommer att protestera mot. Det är fel religion för det. De lågt ställda förväntningarnas rasism gör att många så kallade antirasister inte kräver något vuxet ansvar av minoriteter i landet. Antirasisterna ställer ofta bara hårda krav på oss vita. Som om antirasisterna trodde på den ariska rasens överlägsenhet, som om de vore nazistsvin eller något.

Njutningsäktenskap = prostitution

Njutningsäktenskap är tydligen en företeelse där kvinnan gifter sig för pengar och absolut inget annat. Ordet syftar därmed på mannens njutning för han gifter sig enbart för att kunna få ha sex med kvinnan. Den imam som fixar sex mot betalning är därmed en halallick eller halal-hallick?

En okänd idiot vid namn Max Jerneck verkar tycka att det är rätt att sexköp är lagligt för vissa muslimer(?) men inte för andra medborgare i landet.

Mats Skogskär på Bulletin har en lång och bra genomgång om vilka som håller tyst om om halallickarna och de prostituerade kvinnorna. Alla håller inte tyst, inte ens på vänsterkanten:

”Jämställdhetsminister Eva Nordmark (S) tvingades ut på banan av Uppdrag Granskning, som av förklarliga skäl kontaktade henne för en kommentar. “Det är en ren hallickverksamhet och människohandel och det är både vidrigt och olagligt”, säger Nordmark. Och hon har ju rätt. Vilket gör tunghäftan bland hennes feministiska partikamrater desto påtagligare.”

Skogskär sammanfattar de många feministernas tystnad väl:
”När bruna kvinnor säljs till bruna män tiger röda och rosa feminister. I alla fall så länge hallicken också är shiamuslimsk imam.”

Feminister som sviker kvinnor, återigen. Många av de shiamuslimska sexistföreningarna får dessutom stöd både av svenska skattepengar och av diktaturen och kvinnofängelset Iran.

Många galna töntar denna vecka

En av veckans töntar är Kristofer Andersson på Aftonbladet för hans mindre genomtänkta text.

En annan tönt är den alltid lika knasige hobbyhistorikern Henrik Arnstad. Denna gång har nättrollet Arnstad hittat på att ett svenskt NATO-medlemskap är en rysk påverkansoperation. Han tänker denna gång så fel så att han hävda Putin skulle gynnas av Sverige i NATO.

Veckans tönt är även miljökämpen som försökte limma fast sig i golvet i TV-studion.

Påven i Vatikanstaten är en tönt även han, eftersom gubbstrutten hävdat att Ukraina kan ha provocerat fram Rysslands invasion. Om Ukrainas demokrati, frihet och kamp mot nazismen (typ den i ryska Wagnergruppen) är provocerande måste det ändå vara tillåtet. Det är lite som att som skylla på våldtäktsoffret för att denna provocerade fram våldtäkten.

Veckans sista tönt är den här galna irländska kvinnan Clare Daly som verkar vara emot självförsvar. Som om det gick att undkomma våldtäkter, rån, misshandel, invasioner och annat genom att kapitulera och ge sig utan strid. I längden blir det alltid värre då. Försvarslösa kan farliga personer och länder alltid anfalla igen och igen. Det är samma princip både på individnivå och på landsnivå.

Att politiker kan vara så dåliga på att tänka, eller gör hon sig bara till?

V:s kvinnohatande nämndeman Mostafa Malaekah är veckans tönt av avskum

Doku har avslöjat hur en av Vänsterpartiets utsedda nämndemän vid Göteborgs tingsrätt skrivit förskräcklig kvinnohatande smörja. Hans namn är Mostafa Malaekah.

”En nämndeman vid Göteborgs tingsrätt har författat flera texter som publicerats på moskéers och islamiska föreningars hemsidor. Där beskriver han hur en man tillåts att slå en ”upprorisk” fru och att flickor ska täcka sig. I texterna försvarar han polygami och förklarar att kvinnans viktigaste plats är i hemmet och att sharialagar är det mest rättvisa systemet för alla. Nu ska Vänsterpartiet i Göteborg utreda om mannen är lämplig att representera partiet.”

Bakom det kommunistiska vänsterpartiets fejkade feministiska fasad döljer sig även denna typ av sexism.

Sharia-lagar är kvinnoförnedrande. Alla religioner är fejk för att kontrollera människor.

TV i skurkländerna i Mellanöstern

https://twitter.com/Swedex6/status/1421903089607618564

Att vuxna kan vara så rädda för kvinnors kroppar. Hjälp, hjälp, gud hatar sin egen skapelse och den måste döljas. OS i länder som Iran och Saudiarabien måste vara konstigt att se på TV. En massa svarta censurskyltar överallt.

Religiösa makthavare är bisarra ibland.