Hamas och deras galna svin till supportrar

Den 7 oktober 2023 attackerade Hamas oskyldiga i Israel plus en del militära mål. Terrordådet och hur Hamas skrytet om det och hur deras supportrar jublad över oskyldiga som dött gör dem till värre än Hitlers nazister.

Hamas bildades 14 december 1987 och enligt Wikipedia har terroristorganisationen och dess äckliga svin betraktats som Muslimska brödraskapets palestinska gren. Sedan parlamentsvalet 2006 och början av inbördeskriget 2007 gentemot Fatah har Hamas varit det det styrande partiet i Gazaremsan.

Här är några exempel på vad de gjort:

Hamas mördade 40 bäbisar enligt detta videoklipp:
”Här mördade Hamas 40 bebisar. Det blir inte lätt för Israel att svara med besinning, men de måste göra det. Det är dock lättare sagt än gjort, eftersom Hamas gömmer vapen och trupp under skolor och flerfamiljshus.”

Hamas äckliga svin och deras slödder till anhängare våldtog, dödade och lemlästade den hör oskyldiga kvinnan:

Sympatisörer för Hamas och Palestina hånar sörjande och demonstrerande med att hålla upp mobiler på offren för terrorismen. Något judar och israeler mig veterligen aldrig gjort:
”Hamas supporters in the USA gather to mock a pro-Israel group that had met up to mourn together. The Hamas supporters hold up phones with pictures of murdered Israelis while laughing hysterically. ’Look, that’s your boy” one of them screams'”

Enligt Annika H Rothstein firar terroristernas fanclub trots mördare bäbisar:
”Vi har precis fått veta att Hamas halshuggit 40 bebisar på EN KIBBUTZ, och mänskliga avskräden får hålla parader i Göteborg, Stockholm och Malmö för att fira detta. De stödjer terrorism och bör behandlas som IS-sympatisörer, de ska utvisas, fängslas och samhället måste visa vad det står för, om något alls.”

Ali Esbati är inte bara ökänd kommunist som inte kallar sig kommunist längre, utan har enligt Daniel Schatz tidigare ägnat sig åt stöd till terroristorganisationen PFLP:
”Enligt videoupptagningar som sprids på sociala medier medverkade den marxist-leninistiska terrororganisationen PFLP i lördagens massaker av israeliska civila. Om detta kan bekräftas sätts frågan om svenska kopplingar till terrororganisationer i ny dager.
Riksdagsledamot Ali Esbati (v), vid tidpunkten ordförande för Ung vänster, uppmanade 2002 i ett skriftligt uttalande, sina medlemmar och sympatisörer att trotsa EU:s beslut och svensk lagstiftning, genom att starta en insamling av ekonomiska medel till PFLP. Detta trots att organisationen allt sedan dess grundande, i slutet av 60-talet, ägnat sig åt flygplanskapningar, bilbomber och terror mot civila kvinnor, män och barn. Ung Vänster menade att PFLP – som varit motståndare till fredsförhandlingar mellan Israel och palestinierna – förde en ”legitim befrielsekamp mot förtryck och ockupation”.”

Apropå det svensk vänster och gullande med Palestina. Vänsterpartiets Ungdomsförbund blir ”chockade” när de får reda på att bistånd och gåvor till ett område fullt av terrorister har använts till terrorism.

Sorgligt att Vänsterns pengar (Vänsterns internationella forum, VIF) gått till terrordådet mot Israel.

Sorgligt att Vänsterns pengar (Vänsterns internationella forum, VIF) gått till terrordådet mot Israel.

Alla dessa kidnappade barn som Hamas-håller fångna. Och så finns det många exempel på de som sliter ned lappar med fotona.

Black Lives Matter framstår som nazister när de står på samma sida som nazistiska NMR:

Hamas terrordåd - Black Lives Matter framstår som nazister när de står på samma sida som nazistiska NMR

Den 7 oktober använde Hamas just fallskärmstrupper för att anfalla musikfestivalen där de slaktade 260 civila ungdomar. Hamas egna videoklipp bevisar hur de sköt och även våldtog.

Tydligen våldtog dessa palestinska araber de oskyldiga kvinnorna och flickorna så hårt att ben bröts. Jag gissar det handlar om bäckenbenet även om jag inte vill tänka på dessa djuriska handlingar.

Hamas egna videoklipp bevisar hur de sköt och även våldtog. Våldtäkterna var tydligen extra grymma.

Alla som sjunger om hur Palestina ska befrias ”from the river to the sea” stödjer indirekt eller direkt Hamas-ledda våldtäkter av det slaget. Israel ägnar sig aldrig åt sådant. Att välja Israels sida i konflikten är lätt för den som är mänsklig.

Apropå palestinier är de inga araber enligt den här saudiske mannen. Deras al-aqsa moské har aldrig besöks av Muhammed och hela området tillhör Israel. En saudier som förklarar varför palestinierna borde utrotas. Som om han var fascist eller något. Jag tror inte han har rätt i allt han säger och palestinska folket måste få en chans att bli vettiga istället för att hjärntvättas av terroristerna i Hamas och andra skitorganisationer.

Palestina och Hamas-supportrarna är nazister

Hamas är via sin fascistiska dominans i Gaza vänsterextremt på så sätt att de vill kontrollera offentlig sektor hellre än privatisera och låta privata organisationer och mediebolag få verka fritt. I sitt judehat är de direkt nazistiska. Terroristgruppen sluter därmed en politisk cirkel mellan vänstern och nazisterna.

Judar fördrivits och attackerats i Palestina i århundranden. Den palestinska ledningen samarbetade enligt Johan Romin här på Twitter (där han läxar upp Greta Thunberg) med Hitler under WWII. Dessutom fördrevs 800 000 judar från arabiska länder 1948 och framåt.

Här är den så kallade stormuftin och Hitler:

Här är den så kallade stormuftin och Hitler.

Terrorister och deras sympatisörer har många olika ansikten. Allt judehat som växt fram är som en ny nazism fast från Mellanöstern och västerländska kulturskribenter.