Drömde om choklad i natt

Jag drömde vi tävlade. En tävling var att klättra högt upp i ett träd och killen i mitt lag lyckades bra. Jag såg det hela framifrån som om jag också klättrade eller svävade. Hans linor hakade en kort stund upp sig på en krok på trädet där han skulle vända, men det gick bra att ta sig loss.

Efter någon form av målgång på marken skulle vi senare tävla genom att köra segways över tårta,  banor gjorda av tårta. Å ena sidan var det miniatyrer på två gånger en decimeter med små chokladbitar på och vi skulle äta delar av den banan. Jag såg detta rak ovanifrån, som om jag satt, och det var som en liten labyrint av chokladbitar.

Å andra sidan var segwaysen i naturlig storlek och vi skulle köra banan stående på dem med ett par decimeter höga chokladtårtor i rektangulär form. Inget gick ihop i denna dröm. Vet inte om vi ens startade tävlingarna innan jag vaknade.

Ny toalettdröm – Satt gränsle på toa i köket och sprejade hejvilt

Jag drömde tyvärr återigen om att jag gick på toaletten. Den här gången satt jag gränsle på toan som stod i köket tror jag. Kanske i föräldrahemmet, men det kan ha varit någon annanstans också. Vet inte exakt vilka andra som var i rummet, kanske pappa och någon till.

Sittandes gränsle vänd mot vattentanken på toan kissade jag med överhandsgrepp, eftersom min ”kran” var tillräckligt lång och rörlig för att hålla den som en vattenslang i sista decimetern av slangen. Urinet var rosa periodvis (vilket hänt tidigare), men oftast mörkgult. Det kom mängder, även på den andra toasits som fanns nere i toaletten. Som en toa i en toa. Hur nu någon skulle kunna sitta på den lilla sitsen som fanns 1-2 decimeter ner i toan.

Det var heller knappt någon stråle utan mer som att spreja med en vattenslang. Inget jag skämdes för heller. Inte för någon av de andra i köket brydde sig, men ändå.

Varför drömmer jag om sånt här?

TV-tävling och lekprogram som gick bra

Jag drömde en natt jag var med i ett stort lekprogram på TV. Det var en massa olika saker men jag minns det sista bäst. Vi skulle hitta en penna i var sitt stort bås fullt med en massa godispåsar. Jag blev så godissugen.

Jag såg och hittade uppe på den gröna väggen en påse med en liten mjuk böjlig grön penna direkt, men öppnade andra påsar ändå för säkerhets skull. Pennan såg ju så konstig ut, men den innehöll handskrivna instruktioner till vad jag skulle göra.

Jag hade tidigare i programmet lyckats med något och pratat med en kvinna – troligen min flickvän – om det var värt att raka av sig skägget för det här. Nu stod det så på lappen i alla fall. ”Raka allt på överläppen och runt munnen.”
Det fanns en liten rakapparat i godispåsen också och jag var på väg att börja raka mig för jag ledde tävlingen.

Skönt att jag vaknade innan jag gjorde något så dumt som att raka bort skägget.

Ekorren som hoppade mot tallgren

Jag hade en dröm en natt om hur en ekorre hoppade från typ en trädgren. Ekorren landade på min gardin i mitt sovrum, så det borde inte ha varit en trädgren den hoppade från.

Däremot kanske ekorren hoppade till en trädgren, för gardinen som hänger för öppningen in till garderoben har två siluetter av tallar som motiv. Träd alltså.

Missiler mot Godzilla

Jag hade en storslagen dröm en natt i våras om hur jag på ett par kilometers höjd såg missiler från sannolikt amerikanska militären anfalla Godzilla som stod ute i vattnet utanför någon stad. Först några enorma explosioner, sen många till så Godzilla trots sin kroppslängd på typ 100 meter försvann i ett eldhav. Jag tror planen innan var att anfalla med kärnvapen, men explosionerna stämde inte riktigt överens med det.

I nästa sekvens i drömmen var jag uppe på däck på ett krigsfartyg. Svallvågen från explosionerna fick båten att gunga till förstås, men styrman parerade det bra. Fartyget körde in mot någon sorts S-formation av landmassa och vågen som kom emot oss därifrån var enorm av någon anledning.

Fören på fartyget åkte rakt upp och till min förvåning loopade fartyget 360 grader runt. Det gick bra, men jag tror jag vaknade i samband med det.

Dröm om auktionsduell

Jag hade en dröm om att jag gick allt närmare en björk och till slut var trädstammen 1,5 meter i diameter. Men strunt i det. Jag hade en annan dröm en annan natt där min förre chef P-Å var på auktion och bjöd mot Jeremy Clarkson från Top Gear. P-Å bjöd och trodde han skulle vinna, men Clarkson som satt en rad längre fram vände sig långsamt om och och log brett.

Jag tror jag visste han skulle bjuda typ 3 miljoner kr mot P-Å som inte kunde ge mer än 2,8 miljoner kr. Han hade nog sagt det till mig innan. Ingen aning om vad saken gällde. P-Å:s ansiktsuttryck förvandlades till en skrynkel av frustration när han insåg att han skulle bli överbjuden. Jag satt bredvid, men jag minns inte om Clarkson hann bjuda innan drömmen var över. Han ville vänta så länge som möjligt för att jävlas.