Dröm om stress innan lopp

Jag drömde jag skulle springa ett motionslopp och plötsligt var det mörkt och fem minuter kvar till start. Jag försökte skynda mig att ta av mig det andra strumpparet jag helt omotiverat hade utanpå det understa paret. I drömmen var det motiverat att ha två par strumpor, oklart varför.

Jag blev stressad och jag skulle hinna lämna in ryggsäcken också. Jag hade 2-3 minuter på mig när jag fått på mig skorna tror jag.

Katt i dröm

Jag en hade dröm med lite olika sekvenser. En var att jag hade en gosig svart katt i famnen och jag smekte den med en pappersbit. Av någon konstig anledning.

Det var två saker till som var helt annorlunda och inte relevanta, men nu har jag glömt dem. Tur för dig det, så slipper du mina knasiga drömmer i alla fall i det här fallet. 🙂

Att hoppa ned våning för våning i parkeringshus

Jag hade en dröm att jag och två killar till skulle lämna något ställe. Det visade sig vara ett parkeringshus. Vi svingade oss ned våning för våning genom att hänga i händerna från varje våningsplans betongkant och sen svinga oss ned till våningen under.

Detta gick i vådlig fart och jag ledde oss storstilat. Hänga, svinga och släppa taget och landa på våningen under. Det fanns alltså ingen vägg utan var helt öppet längs en eller två sidor av parkeringshuset. Det var till en början häftigt och rätt roligt.

En av killarna läste situationen bra så vi inte krockade eller hamnade fel vid ett tillfälle. Bra, sa jag då.

Strax därefter missade jag mitt sving och hopp in under golvet vi hängde från, alltså taket till våningen under. Man kan inte svinga sig uppåt så man slår huvudet i taket när man ska in på våningen under, utan man behöver lite fart mer rakt in så att säga. Jag missade och tog mig inte in över golvet utan föll handlöst utanför våningsplanet ned mot golvet i schaktet(?!) bredvid parkeringshuset.

Jag tror jag vaknade före eller efter jag bottnade, men jag är osäker på hur djupt jag föll.

Öppnur Gylfi Pinsamhetsson

Jag drömde att jag upptäckte att gylfen var öppen. Jag stod framför spegeln i hallen i föräldrahemmet och såg hyr gylfen som var minst 3 DM lång var olåst. Jag tänkte att det är för sent nu när mötet(?) snart är slut att rädda situationen och att det nog skulle synas mer om jag stängde den. Så jag stod kvar tror jag. Minns inte vilka mer som var där ens.

Grus i munnen

Jag hade en dröm att jag var hemma hos föräldrarna i gillestugan och hade deciliter vis med grus i munnen.

Det fanns två små krukor på bordet och en av typ förstörd nu när jag hade grus eller jord(?) i munnen som jag spottade ut. Det var mycket torrt och äckligt och jag fick ta hjälp av fingrarna för att få ut det där jag satt i soffan.

Pappa drog upp den andra lila gröna krukväxten från den andra lilla blomkrukan och så var den också förstörd. Han hade fattat fel på något sätt. Själv hade jag ytterligare 2 DL grus i munnen som jag lät rinna/hasa ut.

Svartmyrorna kommer

Jag hade en dröm om mig och en lång kvinna (hon blev längre och längre, till slut mkt längre än mig!), men den gulliga romantiken förvandlades i slutet av drömmen till andra och otrevligare saker.

Jag sa att jag nog borde sätta på mig en bättre tröja och hon höll med. Jag gick till bilen och gjorde det.

Alldeles bredvid stod det två andra i sällskapet som hyllade strukturen i en myrstack, hur tallbarren såg ut som små katedraler etc. Det var bara en myrstack och jag stod två meter bort. Upp ur den porösa sandiga marken såg jag hur svarta myror kom upp, sådana där stora 2 cm långa hästmyror. De är egentligen rödsvarta men de här var kolsvarta, som stora svartmyror. Överallt började de komma upp. Tur jag vaknade i tid.

Flytta möbler i drömmen

Jag hade en dröm om hur vi ställde ut möbler utomhus. Ett skrivbord i mellanbrunt trä under ett träd eller så. Tror det var min systers möbler. Jag vet inte varför vi bar dit det.

Senare i drömmen skulle jag gå förbi myrstackar som blockerade min väg. Jag hade träskor och det var lite svårt att gå. Undrar jag sov eller var vaken när tankarna kring den där eldkastaren på fyra hjul som skulle pumpa ut bensin eller något för att elda upp alla myrstackar och myror på backen. Maskinen hade 50 cm lång pip där fram där elden eller det brandfarliga skulle ut.

1,5 meter lång katt med sex ben

Jag drömde att Syster Dyster hade en katt med tre benpar. Framben, sen minst en halvmeter längre bak ett benpar till och sen ytterligare en halvmeter längre bak kakbenen. Den här grå katten var 1-1,5 meter lång. Den satt nog runt hennes kropp som ett band först, men sen hoppade/klättrade den över till broräcket i föräldrahemmet utanför ytterdörren.

Zombieapokalypsen

Jag hade en dröm om zombieapokalypsen en tidig morgon. Först tror jag vi flydde. En bit in i drömmen var de flesta zombierna dödade, bara ett fåtal kvar som passade sig för oss. Vet inte vilka jag hade med mig, men vi var i en stor bil och hade skjutvapen. Zombierna vågade sig inte fram till oss utan bara tittade på när vi åkte förbi.

Senare i drömmen hade vi typ slagit läger eller så och satt på backen. En man i sällskapet hade fått armen infekterad av ett zombiebett eller så. Den var helt utmärglad och tanig. Dessutom missfärgad och blek, ja nästan vit och lite blå områden hade den också. Han behövde tillbaka in i zonen med fler zombier för att hitta något botemedel och rädda armen tror jag.