Nazistpjäsen Muslim Ban

En före detta sexistisk och homofob man vid namn Amanj Aziz får nu tjäna förhoppningsvis minimalt med pengar på kulturscenen i form av Dramaten. Där han kommunistsvinet America Vera-Zavala satt upp en nazistpjäs. Jag kallar den så för den fokuserar helt på hudfärger och bygger på fördomar om hur folk med olika hudfärger är och måste vara för att passa in i den förvridna världsbild som nazistpjäsens manus kräver.

All kritik mot pjäsen har av kommunisten Vera-Zavala avfärdats som islamofobi. Som om rasism, sexism, generaliseringar av nazistiska mått, extremism, etc skulle kunna ursäktas om man skyller på helt ovidkommande saker. Alla religioner är ju fejk och påhitt. Varför gulla med Islam? Jo, för just här är det hennes ”bästa” ursäkt för att få spendera kulturbidragen som Dramaten lever på.

Lyckligtvis ser nazistpjäsen Muslim Ban ut att floppa. Som högervridna Timbro rapporterar: 

”Med tanke på att premiären på Muslim Ban var långt ifrån fullsatt och att en av de följande tre föreställningarna ställts in, förefaller inte muslimer eller andra ”icke-vita” uppfatta den politiske aktivisten och bidragsentreprenören Amanj Aziz som vare sig speciellt intressant eller representativ. Som så många andra, känner de sig nog rätt färdiga med ras- och hudfärgsfrågor.”

Månadens citat och oneliner

”Återvändande IS-terrorister ska inte ha förtur i bostadskön. De ska ha förtur till Kumla.”

Jan Björklund som är partiledare för Liberalerna vinner TV4:s partiledarduell mot Jonas Sjöstedt från Vänsterpartiet Kommunistsvinen.

Liberalerna har en delvis tokig politik, men ibland är Björklund rapp i käften.

Årets idiot?

Mig veterligen har aldrig Sverigedemokraterna kokat folk i motorolja eller massvåldtagit de som inte velat byta religion. Andres Lokko kanske inte känner till det.

Sverigedemokraterna har heller inte utropat en ny stat eller ockuperat landområdet med våld. Inte ens en enda avrättning står partiet bakom. Andres Lokko kanske inte känner till det heller.

Schyffert bor på en skärgårdsö

Jag avbryter drevet mot Virtanen men denna goding om vänsterpopulisten och Henrik Schyfferts var inte rädda-paroll.

Det är lätt att vara modig när man som Schyffert är rik, känd, har råd att bo långt från alla samhällsproblem som dålig politik medför. Då är det lätt att inte vara rädd.

Säg det till alla kvinnor som blivit utsatta.

Säg det till alla som blivit misshandlade.

Butiksägarna i Husby kräver fler poliser och ordning och reda. Ofta är det alltså invandrare som kräver samhällets hjälp mot kriminella och det med all rätt. ”Var inte rädda” och att visa handhjärtan och vara PK löser tyvärr inte brott, Schyffert lille.

Advokat Emma Persson: Sexövergrepp okej på fritiden

Någon som kallar sig advokat Emma Persson verkar tycka att det är okej om sexövergrepp sker på fritiden. Hur ska vi annars tolka hennes ogenomtänkta groda:

”Vem bryr sig vad Virtanen mfl gör på fritiden???”

Advokat Emma Persson är alltså samma person som hävdar att kritik mot mörkläggningen av Virtanens och Timells misstänkta sexövergrepp är att upprätthålla patriarkala strukturer? Som om sexoffer skulle hjälpas av mörkläggning. Ingen tänkande person kan dra annan slutsats än att det är advokat Emma Persson själv som gör just det och ”förminskar alla kvinnors berättelser”.

Uppdatering 30/10: Eller så är hon ironisk på något konstigt vis. Liksom bäddar för att alla ska missförstå henne. Ironiserar över hur Aftonbladet inte verkar ta Virtanens övergrepp på allvar. Men varför kritiserar hon då politiker som Dousa som kämpar mot hatet och övergreppen?

Nu måste Henrik Arnstad bli anständig igen

”Svensk politik måste bli anständig igen, skriver författaren Henrik Arnstad.”

Henrik Arnstad kan ju börja bli anständig själv. Lära sig föregå med gott exempel. Nu klarar inte Arnstad av det på grund av hans psykiska tillstånd, istället ser han nazikopplingar överallt och allt han skriver blir bara tragikomiskt.

Citatet ovan är från en lång rappakalja på extremistsajten Dagens Arena.