Lex Pascalidou

Lex Pascalidou är enligt Alexander Bard att du inte kan kritisera lättkränkta personer som är vänster eller kvinnor längre, för då kallar de dig bar för rasist etc. De drar likt Alexandra Pascalidou alltid minoritetskortet och sexistkortet så fort de skämt ut sig. Istället för att försvara sig rent konkret och sakligt eller be om ursäkt. Rasistskrikarvänstern helt enkelt.

Sparo har gjort en genomgång om vad mediekändisen Pascalidou har ställt till med, så kan du spara lite tid då du inte behöver ta reda på det själv. Allt från att Aron Flam var hennes spökskrivare när han var ung till Pascalidous andra plagiat och rasistiska lögner.

Victoria Kawesa (FI) avgår

FI:s ena partiledare Victoria Kawesa avgår efter en serie skandaler. Allt från forskningsplagiat till de rasistiska uttalandena om att Östeuropéer inte är vita.

Hoppas det rasistiska jämställdhetshatande partiet Feministiskt Initiativ väljer partiledare som befinner sig i verkligheten nu. Helst en icke kommunist, men troligen kommer FI att välja en ny batikhäxa som vill lösa allt med höjd skatt och som skyller allt från folk med ljus hy.

Tweets lika som bär från Socialdemokratiska ministrar

Både Johansson och Strandhäll skriver samma sak. Samma ”talskrivare”?

Sen har ju inte KD sagt att de vill bilda regering med SD, däremot att kan tänka sig att göra det med stöd av SD. Underförstått att SD är utanför regeringen och röstar för Alliansens regeringsalternativ. I praktiken kommer det att kräva att SD får igenom delar av sin politik, även om Busch Thor säger sig inte vilja förhandla med SD.

Ungefär som Socialdemokraterna gör med Vänsterpartiet, ett antikapitalistiskt parti med rötterna i kommunismen. Vad säger deras väljare? 🙂

Rika mot fattiga enligt Anders Lindberg

Moderaterna föreslår förbud mot tiggeri och det är de och SD ensamma om. Aftonbladets Anders Lindbergs ena personlighet spelar naturligtvis ut klasskampskortet på Twitter:

Jag är säker på att Anders Lindbergs andra personlighet inser att hans tweet implicit betyder att han och socialisterna vill se fattiga på gatorna. Som om de vore sadister eller något. 🙂 Den här sidan av Lindberg är nog missnöjd med tweeten, som dessutom verkar utgå från att moderater alltid är rika och att Lindberg själv är fattig, eller i vart fall inte rik trots hans höga lön.

Oavsett lär det bli gott om fattiga på gatorna framöver med Socialdemokraternas, Miljöpartiets och Vänsterpartiets politiska linje av smyghöjda skatter och avgifter.

 

Henrik Hitler Arnstad

Henrik Arnstad kommer att gå till historien som Henrik Hitler Arnstad. Den uppenbart psykiskt sjuke eller obotligt provokative skribenten och historiken tröttnar aldrig på att leda rasistskrikarvänstern med de mest inbillade nazifobier.

En stor del av Henrik Hitler Arnstads liv går åt att hitta kopplingar till saker han tycker har nazistkoppling eller är rasistiskt. Frågan är om han gör det för att provocera eller om han verkligen är så psykiskt sjuk att han inbillar sig alla dessa kopplingar på riktigt. Vad tror du?

Tweeten jag tog skärmdump på ovan resulterade i en mängd hån. Alla hånar Henrik Hitler Arnstad, som tack vare sin mani för allt kopplat till nazister gjort sig förtjänt av smeknamnet Hitler.

Mer konkret är ju svenska namnet Henrik sprunget ur tyskans Heinrich. Arnstad är alltså själv döpt efter SS-ledaren Heinrich Himmler, som ledde Hitlers avrättningsorganisation.

Never go full Arnstad – nytt uttryck

Nog för att rasismen är skit, men vad är rasism och vad är inte det? För svenska ministrar har det i veckan gått bra att ställa in möten med demokratiskt valda ministrar, däremot ställer de inte in min diktaturens kreatur.

Att inte vilja möta Norges migrationsminister må så vara, men feministerna i Regeringen böjer gärna på nacken för kvinnoförnedrande skurkländer.

Kommunisten(?) Henrik Arnstad är ökänd på nätet. ”Never go full Arnstad” är ett uttryck som betyder att du kan bli tokig och göra galenskaper, men bli inte så extremt knasig att beter dig som Arnstad.

Jag kan inte bemöta Arnstads tweet ovan i sak, eftersom jag rent intellektuellt inte kan nå ned till hans låga och förvirrade nivå. Det finns liksom inget där att bemöta. Att argumentera mot Arnstad är lite som att argumentera mot en dörr som knarrar.

Never go full Arnstad. Så dum och extrem för du bara inte bli.

(S) nya dubbelmoraliska giv – bojkott av norsk minister

Sveriges så kallade feministiska regering har inga problem med att åka till kvinnoförtryckets Iran och vara lydiga flickor som täcker håret.

De har heller inga problem att möta ministrar från kvinnofängelset Saudiarabien.

Däremot passar det inte migrations­ministern Heléne Fritzon (S) att möta norska invandringsministern Sylvi Listhaug. Demokratiskt valda ministrar går tydligen inte alltid an, men kvinnoförtryckare går bra.

Dubbelmoral som vanligt från svenska politiker.

Inget samtal från Simpsons, bara nummerelände

Jag hade en riktigt besvärlig dröm att jag fick ett telefonsamtal från någon som ställde frågor. På min mobildisplay stod det ”Simpsons AIK” och jag trodde det var redaktionen som tecknar TV-serien Simpsons som ringde mig. Varför i hela friden det skulle stå något med ”AIK” på mobilen då. 🙂

I alla fall. Jag sprang därför ned i källaren i föräldrahemmet, där jag återigen var i drömmens värld. Jag ville dit för att få vara ifred och höra bättre. Det var lite för stimmigt på entréplan.

Jag svarade något på både engelska och svenska och hörde inte riktigt vad han sa. I alla fall var det någon fondfråga som en av Privata Affärers-läsare ställde mig. Jag skulle koppla samtalet till fondreportern, men det var svårt att hitta numret i PG-tidningen. Det var så suddiga siffror, jag kämpade ett bra tag för att fokusera blicken och säga siffrorna.

Jag gav upp och sprang upp till övervåningen och tog PA-tidningen istället. Här var problemet att det var grafisk bakgrund och namnet på ena sidan och numren på det andra. Jag räknade igen och igen om kom fram till att det var fjärde namnet uppifrån eller femte namnet nerifrån.

Han som ringt var kvar i luren, men det blev reklamavbrott. Så vi fick lyssna på en reklamröst mitt i vårt samtal och jag kunde se rörliga bilder (reklamfilmen) på mobilen.

Frustrerande att inte klara av ett telenummer i en tidning en gång. Jobbig dröm.