En klassisk U-sväng

PK-muppen Henrik Schyffert gör en klassisk mediavänster-U-sväng.

Henrik Schyfferts nya show ska kanske heta ”Jag är livrädd”.

Eller ”Jag är inte rasist, men livrädd”.

Där kanske han säger följande politiskt korrekta floskel:
”Nu är det vi och dem! Om vi ska få fler kvinnliga nätverk och få mänskliga rättigheter för att på så vis genus-certifiera miljöarbetet måste vi kulturbärare demonstrera bort brunråttorna!”

Efter terrordådet väntar fördömandets och förnekandets tid

Stackars offer, stackars anhöriga.

Efter ovanstående terrordåd på Drottninggatan i Stockholm frågar vi oss var i ordningen vi är nu? Efter terrordådet väntar fördömandets och förnekandets tid. Jag vet ännu inte vilka som låg bakom dådet, så jag dömer ingen grupp, men denna upphittade lista säger ändå en del om hur debatten gått vid tidigare dåd och hur det riskerar att ungefär bli nu.

Jag saknar att Magnus Betnér ska skrika att terroristerna inte är här och att arier är mycket farligare och begår fler brott. Annars är listan ovan relativt inarbetad vid detta laget.

Det är även vidrigheten hos Aftonhorans kräk Anders Lindberg. I alla fall enligt nedanstående kollage, där motsägelserna och dubbelmoralen korsas på ett klassiskt PK-vänstermediavis.

Kul och elakt om F! och identitetsvänstern

PK-maffian och vänsterfeminister kräver mycket riktigt män och kvinnor tillsammans på lika villkor i arbetslivet, men inte på badhus där förslag om könssegregerade öppettider förekommer. Allt för att förtryckta kvinnor i burkini etc ska kunna bada. Oklart varför när de samtidigt hävdar att kön är en social konstruktion. Hur kan de då veta vilka som är män och kvinnor i styrelserummen och i badhusen? Klassisk självmotsägande flumvänster.

Andra feminister kämpar för att även kvinnor ska kunna bada med bar överkropp. Signe er, ni är mina hjältar! 🙂

Till skillnad från sexistiska Feministiskt Initiativ, F!, som fokuserar allt mot trams och inte verkar ta riktiga problem på allvar (för alla som gör det anser det vara rasister!)

Unga feminister som är emot jämställdhet

”Jag blev häpen. Jag trodde att man kunde stå för jämställdhet och individers rätt att uttrycka sig fritt samtidigt.”

Märkligt att Abdirahman Mohammed Ahmed kan tro det när han är med i sexistiska Unga Feminister, F!:s dum… jag menar ungdomsförbund.

Ahmed hade skrivit något vettigt och det kan naturligtvis inte Unga Feminister stå bakom. Eller ens vilja bli förknippade med.

”Sverige står för en ökning i hedersrelaterat våld, samtidigt som allt fler kvinnor rapporterar om att de inte vågar gå ut på nätterna. Istället för att fokusera på dessa verkliga problem – väljer nu media och framstående kulturpersoner att rasa kring ett bröstskämt.”

Tydligen får man inte tycka så i F! och det är därmed uppenbart att feminismen är motståndare till förstånd och sans. I vänsterfeministkretsar är det tydligen viktigare att dissekera skämt på nätet än att stoppa slöjtvång, hedersvåld, no-go-zoner, gängkriminalitet, kvinnohatande IS-krigare som inte blir straffade, etc.

Paolo Roberts skämt var ju på bekostnad av män, men enligt töntarna F&F på Kanal5 leder det till våldtäkter av kvinnor. Sic! Vilka idioter. Här är Paolos roliga skämt:

”Boobs prove that men can focus on two things at once.”

Det är som jag skrivit tidigare – vänstern saknar humor.

Byggnads desperata kamp för att vara PK

Fackförbundet Byggnads styrelse beslöt sig i veckan för att på den så kallade internationella kvinnodagen skriva en debattartikel och lägga ut ett foto där gubbarna har rosa luvor (Pussy hats?) på huvudet. Nej, det är inte fejk eller satir. Du kan läsa själv på SVT.

Jag har funderat en del kring detta. Till slut kom jag på att det bara är sorgligt de är så desperata i kampen att profilera som som politiskt korrekta (PK) att de förnedrar sig på detta viset. Eller så är det kvinnor de förnedrar när de är fördomsfulla(?) nog och väljer just rosa som färg (är det verkligen alla kvinnors favoritfärg?). Som om jämställdheten blir bättre av gubbar i töntiga luvor.

”Vi ÄR ett gäng vita, medelålders män. Men vi har i alla fall rosa mössor på oss.”

Hur många är tacksamma för att de har mössa på sig?

Efter att Sveriges ”feministiska” regering varit lydiga och underdåniga mot männen i Iran, samt att rasistskrikarvänstern bölat mot alla som ifrågasätter om skäggiga barn verkligen är barn, så dök till slut dessa roliga bilder upp på nätet:

Svensk kultur är självmotsägande nuförtiden. I alla fall att döma av PK-maffian.

PK-media vinklar verkligheten

Amerikanen Tim Pool åkte till Sverige för att testa om Rosengård i Malmö och Rinkeby Stockholm är så farliga ställen som ryktet säger. I Rinkeby visade det sig faktiskt vara det.

Det intressanta är hur han som journalist upptäckte hur svenska medier och journalister förvanskar eller snarare vinklar om verkligheten.

Det är viktigt för demokratin att även media granskas.

En plan för att rädda Postnord

Här kommer ett litet bidrag från en läsare:

Min plan på att rädda PostNord

 

Den 1 april 2017 höjer PostNord inrikesportot till minimum 7 nypräglade kronor, ”som en följd av att företag, myndigheter och privatpersoner skickar allt färre brev”, skriver PostNord i ett epostutskick. Det är inget aprilskämt.

Portot till övriga EU-länder höjdes i smyg den 1 januari 2017 till 19,50 svenska kronor för ett 50 grams brev och du måste förse brevet med ett ”Prioritaire”-klistermärke, om du vill få valuta för pengarna, det vill säga, få brevet levererat enligt ett ensidigt avtal som du inte har möjlighet att påverka. Förser du brevet med frimärket samt ”Prioritaire”-märket, då blir brevet automatiskt tyngre än 50 gram och då kostar portot 26,00. Fullständigt snillrikt uttänkt.

Alla dessa problem med PostNord som vi tvingas att bevittna, började den 1 april 2008. Inte heller då rörde det sig om ett aprilskämt. Den 1 april 2008 meddelade den dåvarande näringsministern Maud Olofsson på en presskonferens på Postens huvudkontor i Solna, att samgående mellan den svenska och danska posten är ett faktum och att ”Med samgåendet garanteras en god service samtidigt som posten tar ett steg ut i Europa”. Men Olofsson tänkte sig inte för, liksom hon inte tänkte sig för när Vattenfall köpte Nuon, och liksom hon inte tänkte sig för när hon medverkade till att ”rädda” Saab Automobile…

Näringsminister Maud Olofssons famösa näringslivsgärningar lyfte aldrig, utan sjönk som en sten och man kan säga att de hamnade på den famösa badtunnans botten.

(Tunnan var byggd i Bygdsiljum som ägdes av Mikael Åström som år 2005 spenderade sin tid i fängelse för bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll. Han dömdes även till näringsförbud i fem år.)

Men nu skall vi inte gråta över spillt badvatten och brända pensionspengar, utan i stället bidra med konstruktiva förslag som skulle kunna förbättra PostNords finanser. Här kommer mitt.

Jag föreslår att ingen mejlkorrespondens får lov att ske elektroniskt via nätet, utan alla dator- eller mobiltelefonskrivna skrivelser, måste skrivas ut och postas i rätt frankerade kuvert. Mejlleverantörer bör naturligtvis få i uppdrag att se till att så blir fallet genom att strypa all mejlkorrespondens…

Därtill uppstår en radda andra fördelar, av vilka jag nämner två.

Ett: Det är mycket lättare att kontrollera fysiska brev än elektroniska, och många människor kommer att kunna glädjas åt anställning som granskare av de postburna mejlen.

Två: Nättroll, näthatare och nätmobbare är nätets barn och produkter. Inga av dessa fanns innan nätet fanns. Det är nätets mycket snabba kommunikation som frambesvärjer och livnär näthatare och nätmobbare. De, liksom i stridens oreflekterade hetta, släpper ifrån sig fullständigt ogenomtänkta påståenden och anklagelser. De tänker sig liksom inte för…

Men genom att betydligt sakta ner mejlens fart genom PostNords snigelhas, upphör nätmobbarnas sorgliga reflexplitande. Och skulle något som stinker trollhot och trollhat ändå slinka igenom, då finns det alltid vakande beredskap i de nygamla granskarna som med sax och svart täckbläck kommer till undsättning.

Jag är så nöjd med detta förslag att jag inte ens läser genom det innan jag skickar i väg det.

(C) Vladimir Oravsky

Jag känner själv att Postnord gjorde rätt som höjde portot för att finansiera höjd gräns för när det behövs två frimärken, en att det här med att skicka fysiska brev är något utdöende. Vore det inte för mina prenumeration på tidskrifter skulle jag inte ha någon stor användning av postfacket. Via tjänster som Min Myndighetspost och liknande kan vi ju slippa snailmail från många myndigheter. Det minskar tydligen risken för ID-kapningar också.

Föda barn i bilen i sossekommun

Sen ska vi komma ihåg att det är väl snarare Landstingen som sköter sjukhusverksamheterna och därmed BB och inte kommunen. Vilket valresultat ser vi egentligen ovan?

Sen är det inte personerna på asylboendets fel, det är politikernas.

Ändå rätt tragikomiskt att så många röstar på sossarna för få betala riktigt mycket skatt så politikerna ska ge dem välfärd och så får de ingen välfärd. Det är lite som överklasskärringen Ramberg sa, att de som betalat skatt hela livet inte kan räkna med full pension om Sverige ska klara av all flyktinginvandring.

Töntiga tanter i hatt hånar förtryckta kvinnor

Tusentals kvinnor protesterade mot kvinnoförtrycket i Iran 1979. De ville inte bli tvingade att bära hijab.

År 2017. Sveriges ”feministiska” regering accepterar kvinnoförtrycket under statsbesöket i Iran och rättar lydigt in sig i ledet. Till skillnad från Michelle Obama, när det begav sig.

Därefter hånar Sveriges ”feministiska” regering Irans kvinnor genom att göra sig lustiga i hatt.

I Iran kan kvinnor bli slagna och piskade om de inte klär sig på ett visst sätt.
I Sverige tycker den ”feministiska” regeringen att frågan bara är lustig och ska skämtas bort.

Klart att Socialdemokraterna aldrig kommer att bli det där breda folkliga partiet de var en gång i tiden när de inte kan stå upp för rättvisan. Sveriges ”feministiska” regering verkar strunta i jämställdhet och kvinnoförtryck.