Misslyckade rånare med extremt korkad ursäkt

Jag hörde något riktigt korkat på Trafikpoliserna på Kanal5, säsong 1 avsnitt 4. Rånarna flydde från brottsplatsen, men en polisen var dem på spåret och det blev en våldsam biljakt. Båda fordonen hamnade i diket. Till slut dömdes rånarna för de kunde bland annat identifieras via Gällivarehänget, alltså att byxorna hänger så man ser kalsongerna eller rövskåran.

”Rånarna själva hävdade att någon måste gått in och bytt kalsonger på dem när dem låg avsvimmade i flyktbilen. Något som rätten ansåg var trovärdigt.”

Undrar vem de menar skulle ha tagit av dem alla kläder, satt på dem rånarnas kalsonger, och sen satt tillbaka alla andra kläder igen. Medan de låg av avsvimmade efter bilolyckan. Och varför? Och hur orkar man det i en bil som voltat, jag menar vuxna män väger ju en hel del så det är ju inte bara att byta kalsonger hursomhelst bara för de är avsvimmade. En ursäkt på samma nivå som Farbror Torstens ursäkter.

2017 års bästa, värsta och sämsta

Årets dummaste alla kategorier:

Flat Earthers är folk som tror att jorden är platt som en pannkaka. Nu är ju pannkakor runda, men platta. Äsch, du förstår vad jag menar. 🙂

Members of Flat Earth Society are the most stupid people in the history of mankind.

Det här med natt och dag har Flat Earthers inte tänkt igenom. Vilka aphjärnor.

Flat Earthers are also known to live in their parents house their whole life. They also have underachieving genital organs.

Årets understatement:

Galning med motorsåg kan vara farlig

Årets klädsel och utstyrsel:

Potatismannen i Mjölby.

Årets mansfittor:

Fackförbundet Byggnads styrelse i fittmössor

Årets idiot inom Islam
Det här med kläder som förtrycker kvinnor är tydligen jättesvårt att förstå för somliga.

Årets välfärdsskandal:

Sossar som skär ned på sjukvård och genusplogning.

Årets omvändelse under galgen:

Alla som slutade gulla med terroristerna efter terrordådet på Drottninggatan.

Årets avslöjade PK-myt

Inga terrorister bland flyktingarna sa PK-mupparna. Tyvärr hade de fel.

Årets idiot:

Andres Lokko. Ser ingen skillnad på IS och SD. 

Årets mörkläggning:

Aftonbladet för deras mörkläggning när Virtanen-skandalen briserade. 

Årets dubbelmoralister:

Profilerna på Aftonbladet.

Årets nya uttryck:

Never go full Arnstad

Årets Ekonomipristagare:

Rödvinssossarna och PK-mupparna Fredrik Virtanen och Henrik Schyffert:

Åldersuppskrivning eller nedskrivning

SvD:s nyhetsbrev hade i helgen följande nyhet:

Klickar du på länken får du en lite annan version:

”Hittills har beslut fattats i 5 700 ärenden där de sökande erbjudits medicinsk åldersbedömning. I den stora majoriteten av fallen – 79 procent – skrev myndigheten upp åldern.”

Artikeln handlar i första hand om uppskrivning av ålder. Visst finns det undantag där åldern skrivs ned, men oftast inte. Vilseledande politiskt korrekt rubrik. Eller vill SvD slå ned på unga ensamkommande som ljugit(?) om sin ålder för att kunna köpa ut från Systembolaget eller gå på barnförbjuden film på bio?

Långivare fiskar på Fejjan

Bli inte vän med vem som helst på FB. Det blev jag och fick på 0 sek detta meddelande:

Hej Sir och fru
Detta inlägg kommer att låta konstigt men inte ignorera hans är för människor som behöver en speciell kredit att återuppbygga sina liv. Du letar efter en kredit att återuppliva dina aktiviteter antingen för ett projekt, eller för att köpa en lägenhet men du bank eller ditt fall har avvisats av banken. Jag är en individ, jag ger lån alltifrån alla belopp till alla människor som klarar uppfylla villkoren. Jag är inte en Bank och jag behövde inte många dokument att lita på dig, men du måste vara en person bara, ärlig, klok och pålitlig. Jag beviljar lån till alla varelser som lever. Min räntan är 3%. Betalningar kommer att justeras enligt din månatliga budget. Om du behöver pengar för andra skäl, Välkommen att kontakta mig för mer information. Så om du är intresserad, kontakta mig för mer information: yvonnebeerg@gmail.com

E-post: yvonnebeerg@gmail.com

Det där med att hon ”beviljar lån till alla varelser som lever” låter ju generöst. Särskilt till 3% i ränta. Vad är haken? Att alla dokument man ska skicka för att få lånet kommer att leda till att ens identitet blir kapad och man blir skyldig svinmycket pengar. 

Domänscamförsök mot FarbrorTorsten.com

Tacka alltid nej när okända företag vill att du ska registrera din domän på fler toppdomäner. De kommer bara att återkomma igen och igen och sälja på dig fler. Att FarbrorTorsten skulle behöva registrera .hk är scam, bedrägeriförsök. Inte konstigt att detta mejl hamnade i skräpposten:

Dear CEO or General Manager,

Please read this letter carefully since this is an urgent case. We are an agency engaging in registering brand name and domain names. Today, our center received an application from SABL International Ltd applying to register farbrortorsten as their brand name and some top-level domain names(.CN .HK etc). After our careful investigation, We found the main body of domain names is same as yours. As a professional registrar, We are obligated to inform you of this situation.

We are handling the application and we need to confirm whether or not you authorize them to register them? Let me know your answer ASAP so as to solve this promptly. Thanks for your cooperation.

 

Best Regards,
Rachel Lee
Tel:+86-551-6349-1193
Fax:+86-551-6349-1192
Room 806,Fortune Square,No.278,Suixi Road,Hefei China

 

Två riktigt dåliga appar

”Med Hold On håller du ditt finger på knappen i appen och appen håller kolla på hur länge du klarar av detta.”

I avdelningen dåliga och meningslösa appar kan vi ha hittat en vinnare. Att bara trycka på en knapp så länge det går, jag tycker du det är roligt då är ditt liv meningslöst.

Eller så är du bara konstig och köper(!) appen abacus, som är en kulram. För dig som tröttnat på miniräknare.