Riksmediernas fake news i humorform

Tre fake news-anslag som funnits i PK-media de senaste åren.

Sandvikenrapporten ljög om hur lönsamt det var med invandring. De hade helt enkelt skippat en del kostnader i kalkylen. Sandvikens ekonomi är för övrigt riktigt dålig nu, trots invandringen. Eller tack vare?

Flyktingar är inte alltid högutbildade och är de det får de ändå inte komma in i svenska samhället för t.ex. deras läkarlegitimation inte är giltig här. Synd. Att det sen finns barn från syrien som inte gillar den svenska skolan för att utbildningen är för dålig och respekten för lärarna obefintlig är också synd. Sverige måste bättre sig.

Enligt reportage och intervjuer i media finns det ligor bakom somliga tiggare.

Tidningsmannen i Filmen om #MeToo

Alltid lika festliga Freudian Slip Productions har gjort denna riktigt roliga ”filmtrailer”. En film om mediebranschens överklasskillar som inte längre döms efter sina politiskt korrekta åsikter utan för sin sina vidriga handlingar. Stackare. 🙂

”Hög igenkänningsfaktor”
–Aftonbladet

#Virtanen 

 

Stefan Löfven-humor

Äntligen en chans att få skiten att gå i motsatt riktning mot när Stefan Löfven pratar.

Socialdemokraterna i Sollefteå lägger ned sjukhus så kvinna får föda barn i bilen istället. Men i Göteborg ska en Jihadpjäs stoppa kriminella från att skjuta med vapen. Socialismen är ibland lite svår att förstå.

Socialismen under Stefan Löfven har satsat och behållit allt utom ett BB i Sollefteå. Känns inte som det arbetarparti det borde vara.

OBS! Bilden är inte ett montage, utan autentisk. Jag lovar. Verkligen. Eller så är innehållet sant i alla fall.

Nu slappnar vi av med att minnas samlingen med Donald Trump-humorbilder.