Roligt om straffrabatterna

Visst är det en sketch, men lite säger det om sanningen. Det är ett väldigt daltande med unga som begår grova brott. Ständigt dessa horungar som skjuter och rånar och våldtar, men som inte blir inlåsta tills de passerat 30 år utan släpps ut långt innan de lugnat ner sig.

Respekten för samhället och systemet är nere på noll i vissa ghetton och klanstyrda delar av Sverige. Det är som när statsminister Magdalena Andersson själv i sommartalet 2022 beskrev hur hon och socialdemokraterna och de andra röda och gröna partierna misslyckats efter åtta år i regeringen:

Nej, med straffrabatter och för stor invandring till jobb och bostäder som inte finns är det svårt att känna igen vårt Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *