Håkan Juholt tar ansvar

Såssarnas Starke Staffan Håkan Juholt gillar att ta ansvar genom att tala om att ta ansvar. Här kommer ett litet roligt klipp som jag oansvarigt nog helt utan att ta ansvar tog min mobiltelefon och filmade min TV när min inspelning av TV4:s program Parlamentet rullade:

”Det är… det är inte att ta ansvar. Och det är inte att ta ansvar. Det är inte att ta ansvar. Det är inte att ta ansvar. Det är inte att ta ansvar. Och det är inte att ta ansvar. Nej, det är inte att ta ansvar. Nej, det är inte att ta ansvar. Vi socialdemokrater har en ide om att ta ansvar. Vi kallar den iden att ta ansvar.”

Kloka och genomtänkta ord av Håkan Juholt, som vill ta ansvar och leda landet ansvarsfullt och ta ansvar genom att som ansvarsfull statsminister vara ansvarig för skattehöjningar och slopat avdrag för hushållsnära tjänster samt kovändingar i utrikespolitiken.
🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.