Hånande kappvändare är veckans töntar

Statsepidemiolog Anders Tegnell, professor Agnes Wold och forskaren Emma Frans. Först förnekar de och i förekommande fall även hånar de som är oroliga gällande coronaviruset. Sen plötsligt när det börjar bli för sent vänder de snabbt i sin attityd, motbevisade av verkligheten igen. Ungefär som när politiskt korrekt rasistskrikarvänster plötsligt anammade SD:s politik och stängde Sveriges gränser 2015. Den här gången fick den så kallade Coronahögern rätt, precis som högern fick rätt i att man inte kan lura hit invandrare  tron att allt ska gå bra.

SM i sist på bollen går denna vecka till Agnes Wold, som först viftar bort hot och problem med conronasmittan och sen uppmanar Hanif Bali att hjälpa till trots att han varnat i ett par veckor redan. Pinsamt av Agnes Wold. Undrar om hon försöker mucka gräl avsiktligt som marknadsföring, eller vad är felet tro. Lyssna på podden God Ton om detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.