En dröm om det sämsta man kan ha under fötterna om vintern

Jag hade en dröm där det hände lite olika saker i någon form av stad på en ö. Det påminde en aning om gamla stan eller söder i Stockholm kanske, men det var mindre och lättare att gå tvärs över.

Det roliga var att det var precis vad jag gjorde. Jag skyndade mig över för jag skulle träffa en dam på andra sidan. Nu hade jag kanske inga riktiga skor på mig, för jag satte någon form av tunna genomskinliga mjukplastpaket på fötterna. De var alldeles för små, men satt kvar ändå men gjorde ingen nytta. Du vet sådana där som man kan ha en kokosdröm eller punchrulle i, och få kondisbiten med sig hem i. En sådan förpackning på varje sko eller fot.

Ändå satt de kvar där under fötterna där jag ilade fram längs en gata som gick över ön, från norrsidan till den södra. Eftersom det var vinter och någon millimeter pudersnö på de frostiga gatorna var mitt val av kakfodral som ”halkskydd” något märkligt, det får jag erkänna. 🙂 Kändes helt rätt i drömmen i alla fall och det gick bra att gå.

Jag tror vi i en annan del av drömmen var ute på isen, men jag minns inte riktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *