Peter Wahlbeck utkastad från Finlandsfärjan

Eftersom jag är så otroligt snabb med aktuella saker kommer här min smutskastning och avslöjade endast ett par månader för sent:
Det var tydligen den dryga tråkmånsen Peter Wahlbeck som i höstas blev utkastad från Finlandsfärjan när Raw Comedy Cruise var där.

Normalt sett kan man bara bli utkastad från en krog, inte från en båt, av uppenbara sjörelaterade orsaker. En riktig bedrift av Wahlbeck således.

Hur full och jobbig var inte han om han inte ens fick åka hem från Åbo?!
🙂

Eller kanske var han spik nykter, men ändå uppfattades som så jädra stökig att han inte fick åka med?! Ännu roligare i så fall.

Hasse Brontén skriver:

”Roligast var alla skämt om Peter Wahlbeck som hade blivit avslängd i Åbo pga taskigt beteende ombord. Det är fan en bedrift att bli avslängd från en Finlandskryssning!”

Magnus Betnér skriver:

”Jag var inte den enda som hoppade av i Åbo. Även Wahlbeck fick hoppa av. Men han gjorde det inte frivilligt. Jag har ruskigt svårt för folk som inte kan hantera sitt festande så det var rätt åt honom. Hoppas han frös lite. Det gjorde jag. Jag glömde nämligen min jacka i hytten på båten och det var is på perrongen i Åbo i går morse.”

Tro inte allt du läser på nätet (förutom när jag skriver något förstås!). Men jag kan inte undanhålla er detta inlägg från Flashback:

”En vän träffade Wahlbeck rätt ingående under en period när hon var tillsammans med hans polare. Skum och otrevlig var han tydligen, med i något sektliknande ”gäng” som enbart käkar viss sorts föda för att uppnå ”sinnesfrid”. Låste in sig i lador och hade förlösande primalterapier och gruppsex.”

Att Wahlbeck är vegan och ”sinnlig” är ingen nyhet. Gruppsexet tror jag kan vara en överdrift.

Här är förresten ännu mer kritik mot Peter Wahlbeck från samma tråd på Flashback:

”Han var riktigt packad när jag stod och snackade med honom efter uppträdandena. Petade bland annat i fimpar i folks drinkar”

Och:

”Men höjdaren lär ha varit när båten närmade sig Sthlm och Herr Peter Waaalhbeck ombeds kontakta informationen då han har glömt sitt bagage i hytten”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.