Tjejer gillar att få smisk?!

Enligt den här tråden i tidskriften Amelias forum (deras mest kommenterade tråd?!) finns det en hel del vuxna tjejer som verkar gilla att få smisk på bara stjärten av sina pojkvänner.

Jag vet inte hur många som verkligen menar allt de skriver, men eftersom de nämner både för- och nackdelar och detaljer och att det är olika signaturer under en längre tid så ger det ju ett ganska trovärdigt intryck.

En sanning är i vart fall att kvinnor i allmänhet föredrar spännande män framför tråkiga pojkar. Riktiga män lyder inte alltid order eller gör som kvinnor vill. Till skillnad från pojkar, (jag menar förstås pojkar i vuxen ålder) som är toffelhjältar och därmed förutsägbara, är riktiga män därmed något oförutsägbara och självständiga.

Och somliga män är inte bara självständiga och dominanta utan gillar även att smiska sina tjejer. Jag tror dock att de flesta kvinnor föredrar män som är män utan att ha skruvat mansdefinitionen till att omfatta aga.

Klart är i alla fall att det är jävligt omanligt att smiska och slå sin kvinna om hon inte alls vill det. Då är det misshandel, inte en lek med könsroller.

Fråga mig inte hur jag fick tag i länken…

Dags att skämta bort ämnet. Farbror Torsten har lagt upp en hel liten lista med olika namn på vad man kan kalla smisk på stjärten.

2 tankar kring ”Tjejer gillar att få smisk?!

  1. Anna

    Jag som du är övertygad om att detta är vanligare en man kan tror! Om man läser in lägen på Amelias sida och hur varierande dom är så bör det finn någon sanning i det ! Jag får själv smisk av min ,man med jäma melan tum dels för at jag njuter av det samtidigt vill jag käna att jag är min man under given !Och det är ett otroligt känsligt ämne !Jag är även övertygad att det finns äldre medel ålder kvinnor och fruar som får smisk av sina män eller någon nära vän och som finner detta lust och njutningsfullt ! Men en medel ålder kvinna fru skulle aldrig till stå något sådant ! Är det någon mer en jag som har dena uppfatnig?
    Många Kramar Anna

  2. Hannah

    Jag fick en gång smisk utav min gymnasielärare, som endast är 7 år äldre än mig. Detta var mycket pinsamt, men samtidigt upphetsande då jag låg över hans knä samtidigt som han tillrättavisade mig.

    Jag är mycket ung, endast sjutton år och detta var för mig helt nytt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *