Gillar Gud och Jesus incest och äktenskapsbrott?

Patrik Lindenfors skriver i Humanistinfo nr 2 -09 hur han kämpar för att bli utkastad ur svenska kyrkan. Trots att han förnekar allt kristet och alla trosbekännelser så har han ännu inte blivit utkastad!

Svenska Kyrkan vill väl ha den där dryga procenten de tar av ens inkomster förstås.

En intressant sak han skriver är:

”Enligt vad kristendomen påstår blev Jesus sin egen pappa genom att göra en oskuld gravid. Detta så att Han skulle kunna dö för att Han själv skulle förlåta oss för synder Han själv definierat. Allt för att vi ska slippa grillas för alltid och för evigt.”

Att det är svårt att tro på vissa delar av bibeln håller jag med om.

Faktum är att Jesus mamma Maria var trolovad/gift med Josef, vilket betyder att när gud i form av den heliga ande gjorde henne gravid så begick ju gud och Maria ett äktenskapsbrott!

Varför Gud ordnar så att sådana begås när han fördömer dem i bibeln är märkligt.

Om nu Jesus är guds son så han ju en del av treenigheten (fadern, sonen och den helige ande). Enligt kristendomen finns det bara en gud, och därmed är alla tre i treenigheten samma gudomliga kraft. Och denna gjorde då som Lindenfors så fiffigt påpekar sin egen mamma gravid.

Det är ju för böveln incest!!

Kanske inte så konstigt att det startats många krig och dödats många människor i guds namn när Han Som Bestämmer föregår med sådant dåligt exempel…

Eller också är vi bara idioter som tolkar bibeln fel. Men ju större synd desto större förlåtelse, så i så fall väntar förhoppningsvis en riktigt stor förlåtelse för en syndanasse som jag.

Gud är dum

1 tanke kring ”Gillar Gud och Jesus incest och äktenskapsbrott?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *