Bloggare polisanmäld

En kristen bloggare blev idag lyckligtvis polisanmäld av Ateistbibeln för uppvigling till barnmisshandel. Hur kan man tycka det är okej att slå barn bara för det står så i en bok full med amsagor från Mellanöstern (=bibeln)?

Vi kan i skrivande stund ännu läsa hela inlägget och alla arga kommentarer som hon fått. Underhållande och lärorikt. För enligt bibelns 5 Mos 21:18-21:

18Om en son är trotsig och upprorisk och inte lyder sin far och mor, inte ens när de tuktat honom,  19skall de ta honom med sig och föra honom till de äldste i staden, till hemstadens port.  20De skall säga till stadens äldste: ”Det här är vår son, han är trotsig och upprorisk och lyder oss inte, han bara festar och super.”  21Då skall alla männen i staden stena honom till döds.

Enligt bibeln kan det alltså vara okej att döda barn om de festar lite för mycket, eller inte lyder order. Enligt biblelns 1 Kor 14:34:

34skall kvinnorna tiga vid sammankomsterna: de har inte lov att tala utan skall underordna sig, som också lagen säger.

Kvinnor ska alltså hålla käften enligt gud. Undrar om det gäller bloggare också?

Om det finns en gud, må då gud stoppa mig från att publicera detta blogginlägg.

2 tankar kring ”Bloggare polisanmäld

  1. Kim Fredsmäklaren Sigebrant

    stå inte upp fö yttrandefrihet övehuvetaget då din jävla fjant om du inte tycker vissa ska få uttrycka sig ba fö du e rädd fö att bi stenad av >=(

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Fjant kan du vara själv. Våld och uppvigling är fel. Yttrandefrihet ska det vara så långt det är rimligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *