Hagamannen fick smaka på sin egen medicin

”Rädslan när man ligger ner och blir misshandlad, den går inte att beskriva.”

Efter att ha misshandlat och våldtagit flera kvinnor i Umeå åkte Hagamannen Niklas Lindgren fast och fängslades. När han kom ut ur fängelset fick han smaka på sin egen medicin. Tre män spöade honom med golfklubba. Som kuriren.nu beskriver:

”Vid misshandeln knäcktes hans näsben, en tand sprack och han fick sår över stora delar av överkroppen, huvudet och ansiktet. Därtill en trolig hjärnskakning som medför att han fortfarande lider av yrsel.”

Nu är det förstås olagligen och därmed fel att misshandla en våldtäktsman som suttit av sitt straff. Rent moraliskt tycker jag däremot att det är… hm, intressant att han fått smaka på sin egen medicin. Nu har han fått en inblick i hur kvinnorna han förstörde livet för kände och mår. Rättvist på ett sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.