Hämndaktion ovan på tåg med öppna vagnar

Jag hade en dröm jag och en tjej skulle passera växlarna till någon form av tunnelbana, fast det var lite mer som entrébiljetter till något riktigt roligt. Jag tror vi tvekade över något och sen märkte jag att min plånbok var borta. Fickan var helt tom!

Jag passerade växlarna för tjejen sprang före. Hon kastade ned alla grejer som hon tydligen tagit från mig. Från plattformen regnade det ned papper, typ broschyrer etc och dessa var i drömmen tydligen viktiga saker för mig. Miljön var precis som i Farsta Centrums tunnelbana.

Jag stressade när jag i det öde ”trapphuset” plockade ihop allt och stoppade i ryggsäcken. Jag saknade i vart fall inte min plånbok längre och jag hann ombord på tåget.

Eller rättare sagt jag var ovanpå tåget. Det var dessutom öppna vagnar och man satt typ 5 i bredd med sätena vända mot varandra. Lite mer som i en linbana eller någon form av åkattraktion på ett tivoli.

I alla fall var jag ute efter hämnd så jag hoppade över de första vagnarna där hon inte satt. Framme vid sista vagnen tittade jag ned, men ingen där nere kände igen mig. Jag var flera meter ovanför de som satt där, men inte ens den blonda kvinnan längst åt höger från mitt håll verkade vara hon jag var ute efter.

Jag hoppade ändå för det kändes ändå som att hon var där nere och att jag skulle landa på henne.

Jag vaknade ungefär samtidigt som jag hoppade, för jag minns ingen landning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *