Nytt fjasko av Harold Camping

Som vi märker gick inte världen under den här gången heller. Som alltid har domedagsprofeterna fel.

Amerikanske predikanten Harold Campings galna och helt omotiverade profetia blev återigen en ny sak att skratta åt. 21 maj, 21 oktober… vad blir det härnäst? 2012?

2 tankar kring ”Nytt fjasko av Harold Camping

  1. Göran G

    Vad jag förstår, så lyckades fjönten Camping gå och dö mellan 21/5 och 21/10, så nu är det väl slut på detta vansinne, tills nästa dåre träder fram och viftar med bibeln eller annat tillhygge. I amerikanska bloggar har jag läst förhoppningar, att Harold Camping nu brinner i Helvetet, men det finns ju varken himmel eller helvete.
    Visst kan man skratta sig fördärvad åt domedagsprofetior, men massor av människor – främst ungdomar – har gått i skräck. De har skrivit om sin förtvivlan på Facebook. Dem får vi allt tycka väldigt synd om och hoppas att de med facit i hand börjar tänka själva

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    En kul detalj är att jag skrev det här blogginlägget redan i maj, men satte publiceringsdatum nu idag. Så säker var jag på att få rätt, för domedagsprofeter får skönt nog alltid fel. Synd att vissa unga ska bli uppskrämda bara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *