Inga utomjordningar presenteras 4 augusti

Inget ont om lallande idioter, men lite måste jag väl få håna dem och raljera? Vissa hävdar nämligen att stjärnhopen plejaderna har meddelat att utomjordningar ska presenteras den 4 augusti (hur nu flera tusen grader varma stjärnor kan meddela budskap och långa texter?!):

”DET HAR DESSUTOM BESTÄMTS ATT VI KOMMER ATT TA FULL KONTAKT MED JORDLIGA VARELSER OM ÅTTA DAGAR FRÅN DENNA SÄNDNING, DEN 4 AUGUSTI, 2012, VID DE OLYMPISKA SPELEN I LONDON, ENGLAND, SÅ ATT HELA VÄRLDEN KAN SE! DETTA BLIR FÖR VÅRT INTRODUCERANDE LIKVÄL SOM FÖR VÅR FÖRSTA ANSTRÄNGNING ATT DIREKT ARBETA MED ER DÅ DET GÄLLER KORRIGERINGEN OCH UPPSTIGNINGEN AV GAIA OCH FÖR ATT ASSISTERA MED ER EGEN UPPSTIGNING.

DENNA GALAKTISKA INTERVENERING HAR BEORDRATS AV FÖLJANDE ANLEDNINGAR;
SOPHIA-GAIAS DÅLIGA TILLSTÅND HAR NÅTT ETT kritiskt TILLSTÅND OCH MÅSTE RENAS OMEDELBART, LJUSKVOTEN PÅ JORDEN ÄR INTE TILLRÄCKLIGT HÖG VID DETTA STADIUM FÖR ATT STARTA EN GLOBAL UPPSTIGNING AV MASSORNA, FÖR ATT INTE TALA OM ATT FÖRA EN HEL PLANET TILL NÄSTA DIMENSION. PLANETEN TERRA (JORDEN) ÄR BOKAD FÖR EN ÖVERGÅNG IN I DEN FEMTE DIMENSIONEN 2012-12-21. VI ÄR MYCKET GLADA ATT SE HUR ANSTRÄNGNINGARNA FRÅN MÅNGA VARELSER PÅ JORDEN HAR LINDRAT HENNES LIDANDE. PÅ GRUND AV DEN FÖRESTÅENDE GALAKTISKA CYKELN OCH DET ARBETE OCH HELANDE SOM BEHÖVS UTFÖRAS FÖR GAIA SÅ KAN DET DOCK INTE SLUTFÖRAS UNDER TILLGÄNGLIG TID.”

Den 21 december blir det tydligen också festligt värre. Nya dimensioner och så.
Yeah, right.
Men tydligen har de rätt finurlig teknik, de där rymdvarelserna:

”DENNA DIMENSIONELLA PORTAL SOM VI ÖPPNADE ÄR EN 5D TILL 4D VIBRATIONELL NEDSTEGSPORTAL SOM ANVÄNDS FÖR ATT AVTÄCKA OCH FÖRA NED DENSITETEN AV VÅRA MINDRE SKEPP OCH VÅRA LJUSKROPPAR FRÅN PLASMALJUS TILL 3D ELEMENTAL VIBRATION OCH JORDLIG RESONANS.

DÅ VÅRT MODERSKEPP FRÅN ERRA, VILKET ÄR 4 GÅNGER STÖRRE ÄN JORDEN, STEG NED TILL 300 MILES TILL BASEN AV DEN INRE ATMOSFÄREN FÖR ATT ÖPPNA DENNA PORTAL SÅ INTERAGERADE PLASMA FÄLTET RUNT SKEPPET MED JORDENS MAGNETISKA FÄLT PÅ ETT MYCKET STARKT SÄTT. ”

Undrar vad foliehattarna säger som rymdskeppets psykotroniska strålning?

De ledare som protesterar kommer att bortföras står det, så tydligen enligt citatet nedan är det terrorister el.d. på väg som ska övermanna demokratin. Usch! Amerikanska centralbanken ska också ”tas ned” tydligen, men oavsett vad det betyder exakt är det ju inget som kan ske snabbt eller så här spontant, eller hur?

”INOM 8 DAGAR KOMMER ALLA VÄRDSLIGA G20 LEDARE PRESENTERA OSS OCH VI KOMMER ATT VISA UPP OSS ELLER SÅ GÖR DE INTE SÅ OCH VI KOMMER ATT VISA UPP OSS I ALLA FALL!

LEDARNA SOM MOTSÄTTER SIG KOMMER ATT BORTFÖRAS OCH KOMMER INTE ATT VARA EN DEL AV DET GODA ARBETET SOM VI KOMMER ATT GÖRA MED ER UNDER RESTEN AV 2012 OCH VIDARE! DÖRREN ÄR NU ÖPPEN OCH VI KOMMER IGENOM!

SPÅR AV DEN FALSKA KABAL AUKTORITETEN FINNS FORTFARANDE OCH INFEKTERAR SINNENA AV MÅNGA OCH FÅR DEM ATT TRO ATT DE ÄR FÖRSLAVADE AV NÅGON POLITISK-MILITÄR AUKTORITET ELLER ANNARS SÅ KOMMER GUD ATT UPPHÖRA.

DEN AMERIKANSKA CENTRALBANKEN KOMMER NU ATT HELT OCH HÅLLET TAS NED OCH FN KOMMER ATT ARBETA MED OSS ELLER EJ! DE HAR 8 DAGAR!

ALLA SKULDER HOS FOLKET PÅ JORDEN KOMMER NU ATT FÖRLÅTAS OCH FÅNGAR KOMMER ATT FRIGES PÅ JORDEN FÖR PASSANDE OMORGANISERADE!

ALL TEKNOLOGI KOMMER ATT GES TILL FOLKET, TILL EXEMPEL HELANDE AV KROPPEN OCH FÖR TING SOM INTE KAN TILLTÄNKAS! 21 DECEMBER, 2012 ÄR DEN FÖRSTA DAGEN AV DENNA STORA UPPSTIGNING OCH ALL NEGATIVITET KOMMER ATT HELT OCH HÅLLET BLI BORTRENSAD FRÅN DENNA VÄRLD! ”

Tydligen att det dags att skuldsätta sig också, eftersom alla skulder kommer att förlåtas. Synd om de som lånat ut pengar då, att inte få tillbaka varken dem eller ränta känns lite oschysst. Att släppa loss alla mördare, pedofiler och våldtäktsmän låter också väl liberalt och fritt. Släpp fångarna loss det är sensommar?!
🙂

Men det står å andra sidan att det slutar väl den 21 december. Okej då, synd bara att varken det ena eller det andra händer.

Domedagsprofeter är och förblir dummedagsprofeter.
Men vilka är det då? En ledtråd står på en annan sidan på den av nonsens späckade st-germain.se:

”I dag finns Saint Germain i 5D på vissa Moderskepp i den Galaktiska Federationen ofta i sällskap med Sananda (tidigare benämnd Jesus Kristus). Saint Germain har idag förmågan att uppenbara sig där han så önskar, genom att passera rakt igenom väggar och gör så då det passar honom. Här är i dag känd som Mästaren av den Violetta Strålen av transmutationer. Han är synnerligen aktiv för att leda arbetet från den utomjordiska sidan att införa förändringar på Jorden. Enligt Mike Quinsey var det Saint Germain som bad honom att bli ett medium för meddelanden från den Galatiska Federationen. Han kommer att personligen visa sig och tala till Jordens människor när transformationerna har kommit igång.

Hans senaste jordliga inkarnation var som Greve Saint Germain i Central Europa, mestadels i Frankrike. Han var dock känd över hela kontinenten som en mycket enigmatisk person, som inte åldrades och ingen visste hans ursprung. Han talade ett stort antal Europeiska språk, inklusive svenska och var god vän med Kung Gustav III. Han hade en enorm kunskap inom många områden, inklusive alkemi. Det finns mycket skrivet om detta och tillgängligt på nätet. Vi rekommenderar en Google sökning på hans namn för dem som är nyfikna. ”

Saint Germain är tydligen mästaren av den violetta strålen av transmutationertydligen och dessutom en gammal polare till Jesus Kristus. Inte illa, om det vore sant. Han har tydligen tagit en massa kändisar i besittning via skälavandring, men det orkar jag inte ens citera. Klicka länken/källan till citaten ovan istället, om du vill slösa tid på att läsa fullständiga fantasier och storhetsvansinne.

2 tankar kring ”Inga utomjordningar presenteras 4 augusti

  1. Carl

    Det engelskspråkiga originalet är ännu värre. Där får man känslan att de som skrivit smörjan antingen tror på det fullt ut eller har en mycket tokig humor.

  2. Carolina

    Saint Germain påstås ha varit Jesus världslige pappa Josef i ett tidigare liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.