Oj vad det händer grejer på fredag!

Enligt domedagsprofeter som bland annat kallar sig Siljans Måsar (sic!) ska det bli rajtantajtan nu på fredag. Roligt nog har de likt andra undergångsfanatiker hakat upp sig på datumet – eller vad tror du när datum på den stora dagen är 2011-11-11.

Alltså 11/11/11. Binärt ska det vara.

Eller som Maud Arnesson skriver:

Med ljuset av de Högste ber vi er alla nu att vila ut efter er strävsamma resa och bara känn lugnet inom er. Energierna runt er kommer att ljusna och det kan kännas överväldigande i era kroppar. Därför ber vi er för ert eget högsta att vara i stillhet och bara ta emot energierna som kommer att verkligen strömma ner till er den 11.11.11. Ni kan även då känna av yrsel då det blir mycket hög energifrekvens. Var bara lugna och var jordade så energierna får landa i hela er kropp.

Var gärna ute i skogen eller i naturen och bara var. Landa i allt som sker och ta bara emot all energi som kommer at överösa Jorden.

Energierna kan störa ut elektriciteten, då det blir energiförändringar även där. Var bara i stillhet, i lugn, ty allt är som det ska vara. Den tredimensionella världen kommer att kännas gammal och gamla frekvenser stämmer inte alltid med de nya finare frekvenserna, därav strömavbrott. Var bara i ditt inre ljus och känn kärlek i ditt hjärta. Känn kärlek till alla på hela Jorden, känn kärlek till ALLT levande. Känn balans i din kropp. Ljuset är nära, väldigt nära. Vi gläds med er, våra vänner.

Ljus och kärlek till er alla. Vet att vi är med er, allt är rätt, allt är perfekt.

Ljusbröderna i de högre sfärerna

Enligt ”Ljusbröderna i de högre sfärerna” kan det alltså bli strömavbrott i morgon fredag. Mig veterligen kan det alltid bli strömavbrott om nåt går fel, men varför på fredag?

Siljans Måsar siktar förutsägbart nog stegvis in sig på modeåret i domedagsbranschen 2012, vilket även många andra gör av diverse anledningar. Men redan nu under hösten ska pengar börja bli överflödiga när mänskligheten ska inträda i den femte dimensionen av andlighet. Eller nåt sånt där, det spelar ingen större roll egentligen. 🙂

Eftersom inget lär hända i morgon heller så återkommer jag då, om jag har tid, med Siljans Måsars bästa spartips! Det blir något i hästväg, för som du kan läsa på deras sajt http://www.siljansmåsar.se så skriver de under sina budskap med bland mycket annat följande:

  • Från en Ljusmästare i Guds rike som just nu är nära planeten jorden.
  • Atalanta-Gruppen III med Systemets vingslag
  • Tack från Lucy och Bert!
  • Ärkeängeln Gabriel med Siljans Herrar
  • Tre änglar som just nu på jorden vandrar.

Vilka underbara signaturer de har. Mycket trovärdiga och ödmjuka i all sin lågmäldhet. 🙂 Jag ska försöka lägga upp några sådana till i morgon eller i helgen, bara för att det är så festligt med dessa domedagsprofeter.

2 tankar kring ”Oj vad det händer grejer på fredag!

  1. Carolina

    Det blir visst något musikevenemang i Borlänge på fredag, när det ska spelas konstig musik i timmar, för att väcka oss andligt eller något sådant. En som var överstepräst i Lemurien i sitt tidigare liv ska utföra en ”Kosmic blessing” på publiken under föreställningen. Han fick ett mystiskt uppdrag från kosmos för några år sedan, och flyttade till Sverige för att arbeta med healing och ordna sammankomster för andlig ljussättning av mänskligheten, något som nu har skett. För övrigt tror jag att Maud Arnesson inte skriver så mycket mer för Siljans Måsar, utan hon koncentrerar sin kanaliseringsverksamhet till sin Facebook-grupp Golden Pen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *