Porten öppnas, dimensionen kommer, inget händer?!

Håll i hatten gott folk, för idag blir det åka av. Enligt fantasismedjan Siljans Måsar ska vår planet gå upp i frekvens och nå en så kallad femte dimension. ”Porten” öppnas idag.  I alla fall om vi får tro gårdagens brev från ”Ljusbröderna i de högre sfärerna”. 🙂

Så följs vi återigen åt, vi som skingrades för vinden. Hand i hand ska vi gå tillsammans genom porten. Det blir en glädjens högtid. Änglasång kommer att ljuda, alla heliga ljusmästare kommer att närvara. Aldrig förr har så många samarbetat för det goda som nu. Både ni alla ljusarbetare på Jorden och alla i de högre dimensionerna har i långa tider arbetat för att Jorden ska kunna gå upp i frekvens. Och nu snart är porten öppnad, äntligen är vi alla framme vid målet, att få Jorden upp i femte dimension.

Det kommer andra mål längre fram, men det är en annan tidsepok. Nu kommer den viktigaste av dem alla att äga rum. Vi följer allt med spänning, lycka och glädje. Glädjeropen kommer att ljuda i hela Universum. Känn glädjeyran hos er också. Känn hur den stegrande spiralen har nått sitt delmål.

Sjung, dansa och le mot alla du möter och ta med alla i en glädjedans. I morgon 11.11.11 ska vi alla fira och vara lyckliga, för då har vi kämpat klart, då skall skörden komma. Sen får vi vila, en välförtjänt vila, tills vi känner att det är dags att skrida till verket som fulländade ljusarbetare, men då på ett annat vis. Men nu tar vi en sak i taget, för först ska vi fira och salutera. Det blir ett riktigt fyrverkeri i Universum som vi hoppas att ni alla får se och ta del av.

Kära bröder, systrar, ta varandras händer, alla händer runt hela Moder Jord och gå genom porten. Där möts vi och får fira att ni är hemma.

Tack älskade medarbetare för allt ni har gjort för hela Universum.

Ljus och kärlek till er alla.

Ljusbröderna i de högre sfärerna

Observera även tacket för vad som gjorts för hela universum. Det luktar lite storhetsvansinne, lite hybris, och ett ganska stort behov av tvångströja och tung medicinering. 🙂

Nu tror inte jag på ett ord av brevet ovan från Facebookgruppen Golden Pen, som Siljans Måsar enligt uppgift ligger bakom. Men hoppas att de får rätt, för det låter ju bra med ljus och förbättringar av mänskligheten.

”Fyrverkeriet i universum” kanske får mig att skjuta upp publiceringen av de utlovade spartipsen från Siljans Måsfjärtar till i helgen. Jag vill ju inte trötta ut mina stackars läsare med allt för mycket religiöst dravel på kort tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *