Årets inbjudan – träffa en rymdvarelse

Åker jag hem till min födelseort Falun den 25 augusti kan jag få träffa en livs levande rymdvarelse vid namn Christer Svensson. Eller rättare sagt en rymdvarelse som tagit över en människas kropp. Sic!

Det är Siljans Måsars Förslag som bjuder in till en fest för lallande dårar… förlåt, jag menar religiösa människor vars tro man ska respektera… fast det kan jag inte. Läs här bara vad de skriver:

Hjärtligt välkommen att träffa Ljussjälen Christer, som steg ned i en livs levande svensk man år  1990 och tog då över hans fysiska kropp på Jorden medan mannen, enligt den uppgjorda planen, reste till Dödsriket där han nu inväntar sin familj. Christer berättar med entusiasm och inspiration under tre timmar  om sitt farliga uppdrag på Jorden, om vad han uträttat samt om vad vi har att vänta oss i framtiden.

Christer informerar vidare om vårt universums inträde i den
Röda Kärlekseran, om Människans och Moder Jords närmande till Övergången och den Nya Andliga Tidsåldern samt om projekt Åter Jord II – planen för de jordiska staternas officiella erkännande av de utomjordiska civilisationernas existens samt den utomjordiska planen för deras ankomst till Jorden.

Vissa domedagsprofeter låter onekligt optimistiska. Men varken kärlekseror eller rymdvarelser lär dyka upp, bara en massa ”ufon” som tror på rymdvarelser. 🙂

När det gäller övernaturligheter och rymden brukar jag säga en travesti och motsats till Fox Mulder i Arkiv X:

”Det finns ingenting där ute.”

Men med det sagt finns det säkert bakterier och mikrober på någon planet, så på så vis tror jag på utomjordiskt liv i rymden.

2 tankar kring ”Årets inbjudan – träffa en rymdvarelse

  1. Carl

    Bakterier och virus i nån form finns nog lite varstans i universum. Jag skulle tro att vi på jorden har kommit längst i utvecklingen av alla planeter med liv i vår absoluta närhet, ja kanske hela galaxen. Jag trodde det fanns normala människor vid Siljan. Kanske är det den (obefintliga) gasen som stigit dessa knasbollar åt huvudet.

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Ja, det fanns i alla fall en normal människa runt Siljan, men sen flyttade jag därifrån.
    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *