En fet rubrik om mig

Jag skriv nyligen att jag inte bara är flint, håller på att få vitt skägg som jultomten utan att jag även kommer att förvandlas till en isbjörn eller vit teddybjörn.

En tung nyhet är att jag till råga på allt väger mer av vanligt. Normalt står vågen på gymmet på 83 kg någonting med skor, men sista månaden typ har vågen stått på 84 kg istället. Idag var det nåt hekto från 85 feta kilon. Om det inte är muskler så håller jag på att förvandlas till denna knubbsäl (fast utan hår på hjässan):

Går jag bara 2-3 kilo till passeras mitt BMI 25,0 och jag blir definitionsmässigt överviktig. Vilket fet nyhet det vore.

Jag har sedan länge haft kalsongstorlek 2XL, och så mycket större don brukar inte butiker ha i sortimentet. Såvida jag inte går till en båtaffär och köper ett storsegel eller en spinnaker för att ha som kalsonger eller skjorta. I vilket fall har jag tydligen en mycket fet eller muskulös röv också.

Mitt midjemått på 95 cm är inte långt från de 107 cm som vissa hängbukssvin från TV3:s program ”Du Är Vad Du Äter” har haft. Trots att man kan se magrutor och revben på mig är jag tydligen rund om magen också. Som denne svällberg:

Eller också fläskar jag bara på med uppsvällda överdrifter, även om alla siffror ovan är helt korrekta och lika ofriserade som min ansiktspäls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *