Halva inne!

En lugn årsstämma har passerat i min lilla bostadsrättsförening.

Glädjande nog gick min motion om förändring av stadgarna igenom. Alla röstade för! Motionen, eller snarare stämmobeslutet, möjliggör inlämnande av motioner närmare stämman. Nu kommer det att gå ända fram till 31 mars, mot tidigare 31 januari. Årsstämmorna i föreningen har alltid varit i maj, och så mycket mer än drygt en månad borde inte en styrelse behöva för att hantera de få motioner som brukar komma.

Jag blev vald som en av två suppleanter till styrelsen. Eller som jag skämtsamt kallar det: Halva inne!
🙂

En liten intressant notis om det: Förslag om suppleanter från valberedningen saknades. Jag blev nominerad av Svenne H, medan den andra suppleanten nominerade sig själv och ”skyllde på” att Ingrid påtalat att hon vore lämplig (eller nåt sånt där). Jag tycker det känns bra att inte behöva föreslå mig själv till ett uppdrag…

Svenne H fick efter flera års kamp äntligen sin vilja igenom – medlemskap för bostadsrättsföreningen i SBC. Grattis, mannen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *