Postkodlotteriet – slipp brev eller hämnas

För någon vecka sedan fick jag hela två brev från postkodfåneriet. Bägge vita kuverten skickade jag min vana trogen ”Avsändaren Åter.”

Nu finns det tydligen de som anser att avsändaren inte är själva Postkodlotteriet utan programledaren Rickard Sjöberg.

Tack för tipset Conny!

Rickard Sjöbergs hemliga (i telefonkatalogen dolda) hemadress är tydligen:

Rickard Sjöberg
Solsidevägen 5
178 51 Ekerö

Ett snällare alternativ att prova är att beställa en blankett från 020-55 70 00 för det är numret till NIX-adresserat. Bakom det spärregistret står intresseorganisationen Swedma, som också ordnar med NIX Telefon som faktiskt fått ned antalet telefonförsäljare för mig.

Nu finns det alltså hopp att slippa få dessa förhatliga brev från Postkodlotteriet. Jag rapporterar framöver om det fungerar.

Fast inga reklambrev betyder inga brev att skicka tillbaka…

Men det är det nog värt, för det finns bättre saker att göra här i livet även om hämnden kan vara ljuv.

6 tankar kring ”Postkodlotteriet – slipp brev eller hämnas

 1. Sven Andersson

  Kan ingen se till så att massmedia granskar deras skitlotteri en gång för alla? Förutom att så få vinner någonting så terroriserar de folk även tidigt på söndagsmornar och ringer dem. Att de sedan har hemligt nummer eller inte skiter de i.

 2. Simon Lind

  Söndagsmorgon? Mig vetterligen börjar de ringa vid 12, vilket inte räknas som morgon. Vidare ringer de endast upp dig om du själv någon gång anmält ditt intresse för lotteriet och då lämnat ditt nummer.

  Och vill du inte ha reklamen, be dem ta bort dig från sina listor, så fixar dem det.

  Griniga idioter verkar det finnas många av….

 3. Elakingen Inläggsförfattare

  Se där, tack för länken. Men en negativ option (alltså att man måste agera/tacka nej) för att slippa DM känns ändå offensivt. Det hade varit skönare med positiv option, att de bara skickar till de som anmält sig. Men då hade de nog inte blivit lika stora och framgångsrika…

 4. Humlan

  Vad är problemet?Hitta ett brev från Postkodlotteriet i din post?Lägg det tillsammans med annan pappersåtervinning ,se där är du av med skiten utan att anstränga dej .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *