Argt om vänsterpacket och demokratin

Jag hittade en så härligt arg men klok läsarkommentar på di.se, angående att FN bombar skiten ur Muammar Khadaffi och att andra vänsterdiktaturer faller i Nordafrika:

”Läser med fröjd över vad som bekräftar alla teorier. Vänsterpacket gillar inte alls att Kaddafidåren får på pälsen. Allra minst gillar dom att så sker via USA:s inblandning. Jag hyllar USA:s inblandning. Det är den enda medicinen som biter mot diktaturer. Nu hoppas jag vi får se en pulverisering av alla återstående diktaturer i världen och ge utrymme åt demokrati istället, vilket vänsterpacket så fint får det att låta som om dom vore anhängare till men det är en ulv i fårakläder. Vänsterpacket vill ha totalitärt styre och det har dom alltid velat. Det är deras grundsten. Må djävulen ta alla vänsteranhängare. Det är en sjukdom värre än allt. Ser med spänning fram mot då Kinas diktatur står på tur att falla. Den dagen kommer lika säkert som att solen går upp imorgon också.
H2O”

Klart att den kommentaren i skrivande stund hade fått sex av sex möjliga femmor i betyg.
🙂

2 tankar kring ”Argt om vänsterpacket och demokratin

  1. Jajjemen

    Det var ju oväntat att en sån kommentar får många höga recensioner på DI.se. Eller menar du att det är en plats där urvalet är diversifierat?

    Tycker det är spännande att läsa om Guantanamo i dom nya släppen från Wikileaks. Kan hålla med om att USA:s inblandning ofta är bra, men problemfri är den definitivt inte. Var finns dom demokratiska värderingarna när fåraherdar spärras in i burar under flera år utan varken anklagelser eller rättegångar?

    Men visst, vill ni sitta på DI.se och berömma varandra för era respektive åsikter ska jag inte stoppa er.

  2. Elakingen Inläggsförfattare

    Självklart gör USA helt åt helvete fel ibland. Ingen normal människa tycker tortyrskandalerna är bra, varken i Irak eller någon annanstans. Jag tyckte bara att kommentaren var rolig och sann på sitt sätt, även om den var mycket vinklad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *