Dröm: Fettot i sängen

Jag hade ännu en tokig dröm för några veckor sedan om att jag hade en liten skruv i örat. Lite som ett örhänge, men det slutade med att jag stod där och skruvade så hela örsnibben tvinnades och blev flera decimeter lång. 🙂

Jag vet inte vem som stod en bit framför mig, men någon var det. Nästa sekund i drömmen låg jag i en stor vit säng med en mer eller mindre naken man på typ 50 år framför mig. Fet och glest hårig som en gris över hela kroppen var han. 🙁 Det otrevligaste var att det här att han började rulla över mig utan att jag kunde komma bort från honom.

Jag försökte försvara mig genom att försöka bita honom och ta skamgrepp, men det gick inte. Det tog liksom inte, som om jag var delvis handlingsförlamad. Tack och lov vaknade jag innan han helt lagt sig över mig. På så vis slapp jag en nära-bögen-upplevelse. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *