Motionscykel med ryggstöd, ansiktsvattkoppor och matråd

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_links.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 2

Natten till lördag vaknade jag kring kl 6 av att grannarna fortfarande spelade musik och pratade på balkongen. Eftersom min kropp kokade av värme vädrade jag ett par gånger, men även när det var riktigt kallt och kylan bet i min hud där jag låg kokade jag av värme på alla andra ställen. Märkligt.

Så jag gillade läget och gick upp, åt frukost, diskade, och lade upp kattfotot på söta Pipsan. Inte var dag det är helgdag… och jag går upp så tidigt. Sen var det tyst i huset och jag klädde av mig och gick och lade mig och somnade faktiskt.

Jag sov lite oroligt och drömde återigen om att jag var på SATS Farsta och tränade. Jag hade en annan PT än Kristan och den här nye killen hade sina idéer minst sagt. Jag fick sitta på motionscykel i 15 min, vilket är mycket om man betalar en dyr timme för personlig träningsassistans och råd.

Nåval, min nya PT fällde fram ryggstödet(!) på motionscykeln så att mitt huvud vilade på styrramen.
– Den har nackstöd också, sade tränaren och fällde fram nackstödet.
Vafan ska jag med nackstöd till när kroppen lutar framåt minst 45 graders vinkel och jag tvingas vila huvudet på styrstången?
🙂

Så här tokigt har jag aldrig drömt, men nästan.

PT Kristian var där i lokalerna och jag vet inte varför jag inte hade han som tränare som vanligt. Men jag hörde att han och en kvinnlig instruktör jag aldrig sett tidigare hade haft ansiktsvattkoppor, men det hade tydligen inte varit så farligt eftersom det bara gick på ansiktet.

Kristan dök aldrig upp i närheten så jag tror inte jag såg om han hade ärr. Hon som också fått ansiktsvattkoppor dök upp och hade i princip inga ärr alls, men jag tyckte i drömmen att hon såg ut att kunna vara sminkad. Snygg var brunetten i fråga trots – eller tack vare – sminket.

Tydligen hade någon för fram en fråga jag haft i högtalarna på gymmet, för det kom någon PT-tant och meddelade svaret, nämligen att en vetenskaplig undersökning hade visat att:
* 75% av den effekt på kroppen som mat har sen du tränat har beror på om du tror på att maten är nyttig och muskeluppbyggande.
* 25% av matens effekt kommer från om maten verkligen är nyttig eller ej.

Sedär vad man kan lära sig i galna drömmar. ”Fakta”. Jag kände i drömmen att det blir nog svårt att lura mig att tro att onyttig mat är nyttig, men annars skulle jag inte behöva förbättra kosten utan bara gå omkring och tro att snabbmat ger muskler.

Jag vaknade till slut, och det gick inte att somna om då grannarna utifrån ljudet att döma nu ägnade sig åt kontorsstolsrally. Sic!

Warning: include_once(/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 8

Warning: include_once(): Failed opening ’/home/farbror/public_html/hbmot/text_ads/elak_javel_nedan.php’ for inclusion (include_path=’.:/opt/alt/php74/usr/share/pear’) in /home/farbror/public_html/elak-javel/wp-content/plugins/php-code-for-posts/Classes/Shortcode.php(105) : eval()’d code on line 8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *