Mest osannolika dejtingförfrågan

dejtforfragan

Oj, vad sannolikt! Att jag ska ha fått en dejtförfrågan från Adriana, bikinbrud, bara några kilometer från mig. Dejtingsajten i fråga är jag inte med på, än mindre har jag någonsin uppgett civilstånd på Fejjan eller har någon Adriana i min vänkrets. På intet sätt kan hon, om hon existerar, veta något om mig.

Ja, okej det kan hon rent teoretiskt, men eftersom hon inte känner mig på något vis eller någonsin noterat något intresse från mitt håll eller ens haft kommunikation med mig är annonsen usel marknadsföring eftersom det är sånt patetiskt ljug. Jag är lite för erfaren för att ens i min vilda fantasi gå på sånt här ens i den första spontana sekunden.

Fast de har ju valt rätt foto för att locka till sig män som vill ligga med snygga brudar. Undrar vem av bruttorna som ska vara denna Adriana som vill träffa mig?

Fler dåliga annonser som jag sett de senaste veckorna på Fejjan finns under den rätt nya etiketten Fejjan.

2 tankar kring ”Mest osannolika dejtingförfrågan

  1. Elakingen Inläggsförfattare

    Jag har varit elakare tidigare, men du vet hur talesättet går:
    När fan blir gammal då blir han religiös.
    🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *