Bråk i paradiset

Jag drömde häromnatten något om ett stort annorlunda landskap, högst punkten var i mitten, trädgårdar och annat konstigt i rader runt omkring toppen. Väldigt annorlunda och svårt att beskriva. Härlig solig sommarmiljö och trevlig dröm så lång. Jag rörde mig runt om i landskapet.

I bit in i drömmen har jag min granne Svenne H ropa och vara arg. Något bråk hade uppstått vid något café eller matställe. Jag gick dit och såg en dragkamp om något. Svenne H hade lämnat sin permobil och stod en bit ifrån för att stå upp för det han tyckte var rätt, vad nu det var exakt den här gången. Vet inte vad som hände exakt och jag tror inte så mycket mer hände heller.

Du kommer inte ihåg vad som hände i min dröm, eller hur Svenne H?
🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *