Goda grannar

Jag fick en chokladask av mina grannar häromveckan. Tack för det!

godisask

Orsaken var att de ville tacka mig för att jag varit så snäll att jag tagit emot deras paket…

Tydligen finns det utkörningsfirmor som inte ringer innan utan bara kör ut beställda paket (på kontorstid när folk jobbar och inte är hemma). Och är ingen hemma så verkade det på budkillen som att det inte var helt ovanligt att grannar fick ta emot paketen istället (och skriva under).

Så det gjorde jag två gånger inom loppet av en vecka. Chokladasken jag fick som tack innehöll choklad med hasselnötter i.

Jag trodde jag var allergisk mot hasselnötter, men det är jag tydligen inte längre, i alla fall inte i den här formen. Så det var en god present jag fick.

De här grannarna bor bredvid mig och är vänliga. Men nu ska de tydligen flytta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *