Lördagens bröstpass

Förra söndagen blev det bara 2 lyft på 91 kg i bänkpress, men nu sex dagar senare blev det fyra lyft. Rekord! Det fjärde lyftet inte ändå ned, men det handlar bara om några cm för lite.

Apropå cm så höll jag händerna 2-3 cm längre ifrån varandra den här gången. Därmed blev det 90 graders vinkel på armbågen, istället för lite mera. I sin tur leder det till att jag blev mkt mkt marginellt starkare. Tror jag. Men jag vet inte hur jag höll från början, för ett år sedan, el.d….

En handfull lyft bänkpress snett uppåt blev det på 60 kg. Jag orkade inte tyngre för jag det här passet satsade jag på att ta i allt vad jag orkar några sekunder extra, trots att jag redan kört till failure. Ju fler sekunder när jag tar i som mest desto bättre, antar jag.

4-5 lyft med 10 kg kring midjan blev det i dips. Lite triceps också förstås.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *