Mest kommenterade inlägget

Mest kommenterade blogginlägget hittills är sedan i sensomras mina raljeringar om att evolutionens förnekare genomgår en evolution. I skrivande stund är det 27 kommentarer med allt från rättelser och kritik till rena förolämpningar och gnäll. Diskussionen har till och med uppmärksammats av en besökare på The Climate Scam.

Orsaken till den dryga debatten är att en viss professor vid namn Olle Häggström är ledsen och arg på mig samt av någon anledning bryr sig om vad jag skriver på den här lilla bloggen och vad Farbror Torsten skrivit om Olle Häggström på sin lilla töntblogg.

Diskussionen är rent socialt en följd av två olika världar och verkligheter kraschar in i varandra. Det går inte att tycka om eller bli omtyckt av alla, lika lite som det går att få medhåll av och hålla med alla. Därmed känns käbblet som slöseri med tid då vi aldrig kommer att bli ense. Hoppas det är slut på diskussionen snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *