Veckans svordom – Dra åt helvete

Jag stötte på ett värdelöst slödder i Rådmansgatans tunnelbanestation imorse. Han var minst lika lång som jag, och verkade fetare. Jag såg på 5 meters håll hur han gick med överarmarna nästan rakt ut åt sidorna (sic!).

Jag undrar om han bara var uppblåst? Eller om det var den förvirrade misslyckade 50-åringens enorma ljusblå täckjacka som gjorde grodan boll effekten med hans armar?
🙂

Gubbkräket kom gående snett framifrån rakt mot mig, där jag gick med en vägg på höger sida. En meter framför mig var han framme vid väggen så han vek av rakt mot mig. Jag hade då instinktivt stannat till på grund av det fula hindret. Idioten sa:

”Flytta på dig!”

Jag hade bråttom till en chatt jag skulle delta i, dessutom har jag ju ett liv fullt av andra saker att göra, så jag tog ett steg å sidan och gick vidare. Så fort jag passerat det värdelösa hindret sa jag rättvist:

”Dra åt helvete!!”

Jag brydde mig inte om att kolla om han reagerade, vilket var en miss. Psykopater kan börja slåss för mindre.

Ingen har någonsin gått så jävla dumt som den gubbjävulen. Inte någongång i mitt vuxna liv! Alla går ju som folk, försöker undvika andra människor för att kunna komma fram snabbt och smidigt.

Att vara så pass gammal och ännu inte lärt sig hur man går bland andra människor… vojne, vojne.

Troligen stöter jag aldrig på tönten någonsin igen, men sker det och han beter sig lika dumt och går och ställer sig mitt framför mig fast han ser jag kommer och inte kan vika åt andra hållet – då riskerar det att bli högt i tak!

Kanske jag till och med då får valuta för alla timmar på gym och i kampsportslokaler. Till skillnad från när jag gick i skolan och kunde bli hunsad tar jag inte skit längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *