Cigarettslödder

Min grannes två vänner (som jag träffat kort ett par gånger) blev oprovocerat misshandlade i Hökis tidigare i månaden. Tre personer stod och väntade nära norra utgången från t-banan och det visade sig att de var slödder av den där typen som frågar om de kan få några cigaretter. Ett nej senare kom dels begäran om att få nåt annat och dels en flaska i ansiktet följt av sparkar och slag.

Har cigarettslödder och annat våldsamt skräp bestämt sig för att slåss och mucka gräl så blir det så, nästan oavsett vad man som potentiellt offer gör. Och det är inte lätt att i hasten hinna minnes de fula utseendena på aggroslöddret.

Vissa delar ska man hålla sig undan nattetid. Min granne Svenne H har själv blivit nedslagen en gång för länge sedan nära samma utgång från t-banan. Själv är jag aldrig där nattetid, knappt ens tidiga kvällar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *