Kvinnor som hatar män

Jag läser på Genusnytt om hur jämställdheten är på gång när det gäller grovt våld. Vi pratar om kvinnor (feminister?) som misshandlar män så blodet sprutar.

Kanske är det snart dags att skriva samma sak som Amanda Schulman (vem?), fast med ombytta könsroller?

Då blir det så här:

Till kvinnorna! Vad är det för fel på er! Kan ni inte bara sluta slå, våldta och mörda oss män! Jag blir så förbannad när jag varje dag läser om män som blir slagna och dödade av kvinnor. Ni får slå varandra hur mycket ni vill. Använd knivar och andra vapen, jag bryr mig inte, bara ni låter oss vara. Vi är svagare än vad ni är. Kan det inte bara få vara så enkelt, att vi ber er att sluta. Sluta slå era pojkvänner, sluta sparka papporna till era barn, våldta främmande pojkar och döda era älskare. Vilka är ni? Vad finns det för vilddjur därute? Ni har problem, så sök hjälp. Och framförallt, låt oss män vara!

Lika galet det, men kanske nödvändigt som motvikt till de generaliseringar som feministerna skriver.

1 tanke kring ”Kvinnor som hatar män

  1. Carl

    Amanda behöver hjälp med att se verkligheten. Vi mördar, slår och våldtar inte varann hejdlöst där ute. Propaganda och lögner är verkligen populära nu för tiden bland de som inte vill tänka själva utan går på vad som helst. Jag säger som en tjej på Youtube ofta brukar avsluta sina videoklipp med: Agera inte per automatik, tänk istället.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *