Dumt miljöcitat – förbud mot vatten?!

”Sverige måste ha en nollvision för utsläpp av växthusgaser.”

Vattenånga är en växthusgas. Lycka till, motherfuckers! Hur ska Sveriges industri kunna finnas utan att det bildas lite kondens någonstans? Hur undvika att det bildas lite vattenånga när varmt möter kallt?

Citaten kommer från ett debattinlägg i Dagens Industri, på sid 3 i tidningen som kom ut 27 januari. Debattinlägget gäller industrins utsläpp och skrevs av Per Westlund, Hans Folkesson, Harry Frank, Nippe Hylander och Svante Svensson.

Det finns alltså idioter även bland professorer, ingenjörer, tekniska direktörer och f d forskningschefer.

En bra ingenjör tar inte skada av lite utbildning, brukar det heta…

Eller också är de inte idioter utan populister som försöker få uppmärksamhet och bli populära genom att följa med flocken. Plocka poäng på vår senaste folkrörelse – tro att alla växthusgaser är så farliga att de blir världens undergång.

Alla som andas bidrar till växthuseffekten – för det är både vattenånga och CO2 som kommer ur munnen när man andas.

Nästa steg blir kanske att straffa alla som andas mycket, idrottare och motionärer?!

Era dumma tröga fån! Det är nog nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *