Pär Holmgren vill införa diktatur i Sverige

SVT:s förre meteorolog Pär Holmgren, numera rabiat klimathitler, skyr inga medel. Direkt efter valet 2010 vill Pär Sär Lingonbär avskaffa alla val och därmed införa diktatur i Sverige för att rädda ett klimat vi inte kan påverka!

”Jag fick en fråga för ett antal år sedan ”vad skulle du göra om du var statsminister?” Och då svarade jag att jag skulle snabbt avskaffa alla val. För att det jag ser framför mig nu, det är ungefär en lika stor utmaning som ett tredje världskrig. Och då, om man hårdrar det lite då, så har vi liksom inte tid att håll på och käbbla mellan partierna till exempel, utan nu gäller det verkligen att sätta ner foten och visa att vi är faktiskt ense om det och det och det och det och det och det. Och om man då kanske skulle lösa det på bästa sätt genom att tillsätta en väldigt, väldigt bred blocköverskridande regering efter valet 2010, ja då kanske det är det jag även som miljöminister skulle kämpa för och sträva efter.”

Pär Holmgren stödjer en parlamentarisk diktatur i Sverige efter 2010.

Pär Holmgren stödjer en parlamentarisk diktatur i Sverige efter 2010.

Via den härligt vassa Klimatbluffen hittade jag Mattias Svensson och Neo-bloggen som länkade till Aftonbladets webbTV-program Korseld där Pär Holmgren gjorde ovanstående  hjärndöda uttalande.

Normalt sett besöker jag aldrig kvällstidningarnas sajter, men med tanke på att det inte var dag som en kändis skämmer ut sig genom att vilja införa diktatur var jag bara tvungen att kolla några minuter.

Det säger faktiskt ganska mycket om hur sjuk jag tycker fjollfrillan Holmgren är. Dessa diktaturens kreatur måste bekämpas med alla medel.

Demokrati må ha sina svaga sidor, men det är faktiskt det bästa sättet att styra ett land vi kommit på hittills. Därför är demokratin värd att försvara, och Pär Holmgren värd att motarbeta.

3 tankar kring ”Pär Holmgren vill införa diktatur i Sverige

  1. ludde

    Inget nytt under molnen. Att mannen ifråga är i behov av vård, insåg jag för flera år sedan….Lugn Pär,det finns hjälp!

  2. MrPerfect72

    Om han vill skapa baettre allians mellan olika grupper tycker jag att han ska ta en titt paa MER demokrati genom www,aktivdemokrati.se och inte diktatur…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.