Nästan dubbla pass

På gymmet idag började jag med roddmaskinen. Gjorde två bra set på 85 kg, 4-5 reps. Sen fler på 65 kg. Det tömde mig tydligen, för i lat pulls orkade jag knappt någon och det utan viktbälte.

En handfull lyft i axelpress med 20 kg hantlarna blev det. Körde även lårens in- och utsidor i ”tjejernas gynstolar” om ni vet vad jag menar… de där man särar på benen….  🙂 anständigt alltså. Ett bra pass i det stora hela, om än ojämnt rent prestationsmässigt.

Lunchen var revben och råris. Glass till efterrätt.

Då på eftermiddagen hade det blivit soligare och jag stack till Drevviken och simmade en tur. Inte många meter, men nästan som dubbla pass ändå. Kroppen kändes bra hela dagen, inte alls som för flera år sedan när jag ofta kände mig sliten efter fysisk träning. Nu tränar jag nog klokare, och äter definitivt bättre.

Vem hade kunnat tro att det kan bli sommar mitt i sommaren?!
🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *