Klimatförändringen är en ingen man

”Klimatförändringen är en man”

Den så kallade författaren Katrine ­Kielos glömmer i DN Kultur bort att klimatet har förändrats i miljoner år. Klimatförändringen fanns redan innan människan kom till och därmed så kanske ALLT inte är enbart människans fel om klimatet förändras. Hur kan man vara så korkad att man glömmer det?

Det är naturligtvis inte Kielos. Det hon istället gör att att försöka bygga sin PK-karriär genom att genusifiera alla problem som finns på planeten. Eftersom hon är PK skyller hon naturligtvis allt på män. Fast kanske inte den här gången, för är det hon som satte rubriken ”Klimatförändringen är en man” så menar hon ju att det är en enskild person. Jaha, men snacka med han då och strunta i andra män!
🙂

Allvarligt talat kan väl också vuxna kvinnor ha svårt att vilja ge upp allt vad bilar, lastbilar, flygsemestrar och annat? Men i Kielos politiskt korrekta lilla värld är det tydligen bara en man som det är ju PK att skylla på. Försök komma med en nyans, så ska jag försöka läsa mer än rubrik och ingress.

Anledningen till att jag alls läste något så dåligt som något på kultursidorna av en kulturskribent är att jag fick en länk till en annan artikel som länkade till den här som ett dåligt exempel. Annars hade jag varit lyckligt ovetande om skylla-ifrån-sig-feministerna i miljörörelsen och vad feministiska bloggare skriver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.