Citat från världens sämsta recension

Här kommer det utskrattade citatet från Linda Skugge när hon lekte recensent på värdelösa Expressens värdelösa kultursidor:

”Jag var på samma författarfest som Björn Ranelid en gång. Han satt där med sitt blonda lockiga hår, helt orörlig i en stel pose. Han var brunbränd, renrakad på armarna, iklädd ett LINNE och läppglans.”

Att hon snackar skit om andra är en sak, sånt ger uppmärksamhet, alltså en typ av marknadsföring.

Men visst är det typiskt för en kvinna att ge sig på författarens utseende, istället för själva  boken (som hon troligen inte ens läst).

Ett lustigt efterspel är att en av Expressens lögnproducenter satt i TV och försvarade Blinda… jag menar Linda Skugge, bara för att sedan aldrig någonsin låta henne recensera en bok hon igen. Det är ju inget gott betyg till Skugge.

Men skitsnack är roligt, i alla fall för En Elak Jävel som jag, så vi tar ett par citat till:

”Det här måste vara den sjukaste bok jag nånsin har läst.”

”Bokens behållning måste nog vara de otaliga sexskildringarna. Ranelid skriver om sin kuk som reser sig i givakt och om blodet som rusar till. Han beskriver noggrant hur han ’tömmer sin säd’ i olika kvinnor och han tycker att klitoris påminner om en manick på en moped. Allra bäst är detta stycke:
’Jag orkade smeka och slicka på kussimurran hur länge som helst och den doftade och smakade ljuvligt.'”

”Vem bryr sig om nån Östermalmsunge fuskade på ett prov? Vem fuskade INTE på proven?”

Ja, se där. Skugge fuskade alltså på proven i skolan. Kanske därför hennes recension av Björn Ranelids bok ”Kvinnan är första könet” blev så utskälld och hånad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *