Det är rekord även om jag aldrig testat förut :-)

I tisdags: 25 kg kring midjan i dips gick bra, en repetition är inte mycket, men det här var andra basövningen så det blir fler lyft nästa gång om jag börjar med dips. Ett rekord är ett rekord, även om det var första gången jag testade på denna vikt. Därmed taggar jag inlägget med personbästan.

Första basövningen på tisdagspasset var vanlig bänkpress med fri skivstång. Bara 4 lyft, gick inte ända ned på femte lyftet. Men det är rätt bra ändå, nära rekord. 2 lyft på andra setet samma lyft. Tredje setet var på 70 kg och då blev det 8 lyft, vilket är nära rekord.

I söndags tränade jag axelpress. Två stycken hantlar på 22 kg vardera gav 3 lyft. Inte för jag direkt provat på denna vikt många gånger, men det är ändå ett rekord.

Idag är det torsdag och jag borde kanske träna igen. Frågan är vad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *